Fugleburet i Terråkmarka - inklusiv fiskerett eller jaktrett

Enkel, koselig og velutstyrt hytte i Terråkmarka i Bindal med utsikt til vann og omkringliggende natur. Depositum: kr 3.500,- (betales v booking). Totalpris fra 9.000 kr pr uke - for 4 personer

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
4 personer
Antall soverom
0
Areal
25 m2
Ankomst
tidligst kl 13:00
Avreise
senest kl 11:00
Avstand fra vei
5 km (sommer)
5 km (vinter)

Video

Om oss

Plahtes Eiendommer tilbyr jakt og fiske i storslagen villmark tilrettelagt med hytter, båter og alt som hører med for en vellykket tur i utmarken.

 

Besøk vår hjemmeside www.plahte.no for å finne flere tilbud på jakt og fiske!

Kontakt oss

Plahtes Eiendommer

904 01 799

kristoffer@plahte.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Fugleburet ligger en times gange fra bilvegen ved Terråk, innover i Terråkfjellområdet, 50 meter fra Nervatnet (180 moh). Nervatnet er det nederste av tre hovedvatn i Terråkvassdraget. Hytten er perfekt plassert for fine naturopplevelser i et vakkert fjellandskap med utallige gode fiskemuligheter.


Fugleburet er ei lita hytte på ca 25 m2+ tilbygg med vedbod med enkel standard. Hytta ligger 30 meter fra Nervatnet i Terråkvassdraget, 3,5 km gange fra parkeringsplassen. Stedet passer for 2-4 personer. 

Hytta er godt utstyrt, har propankomfyr med stekeovn på kjøkkenet, og vedovn i stue/oppholdsrom. 3-seters sofa, salongbord og to stoler samt 4 køyesenger i oppholdsrom. På plass finnes dyner og puter for 4, men ikke sengetøy. Dette må medbringes av leietakere.

Fugleburet har ikke innlagt vann, men godt drikkevann finner man rett utenfor døren. Det er en nedgravd aluminiumsboks i myra rett bak hytta som fungerer som kjøleskap for mat under oppholdet. For belysning er hytta utstyrt med parafinlamper.

 

Naust med båt i Nervatnet medfølger i leien, i tillegg til "Tønna", en liten ekstra hytte som ligger fem km lengre inne i fjellet og fungerer som et krypinn om man ønsker å utforske de innerste delene av vassdraget. Tønna er svært enkelt innredet med to brisker og en liten vedovn.

 

Bortsett fra gamle Terråksætra og et par hytter er der ikke annen bebyggelse i dette fjellområdet. Utpå sommeren er det mye blåbær og tyttebær i de lavereliggende områdene, og ofte godt med multer nær hytta. Om høsten er det også mye sopp. Fin ørret av god kvalitet i hovedvassdrag og sidevassdrag, og godt med småvilt, er med på å gjøre området attraktivt.

 

Fisket

Fiskerett er inkludert i leie av Fugleburet. Området omfatter fjellheimen rundt Terråk, og et tyvetalls små og store fiskevann i uberørt natur. Det er mange gode fiskemuligheter i nærheten av hytta, men det er også nok av mer avsidesliggende gode fjellvann for fjellvante som liker å gå.

 

Les mer om fiskemulighetene

 

Plahtes Eiendommer kan, etter nærmere avtale, legge til rette oppholdet ditt med ekstra båt, egne fiske- og jaktguider, kokketjenester og turguide. 

 

NB: Fra jaktstart (10.september) leies hytta ut sammen med jaktrett, avgrenset til nærmere angitt område. Les mer om jakttilbudet her.

 

Mer informasjon om Fugleburet  og andre tilbud hos oss finner du på vår hjemmeside www.plahte.no

Hytteregler/Avbestillingsregler

Leie av "Fugleburet", inklusive fiskerett for inntil 4 personer, i en uke:

Perioden 15.mai - 4. september: fra 2250,- NOK per person (9.500,- NOK)

Prisen gjelder for opptil 4 personer. For mer enn 4 personer kommer et tillegg på 2000,- NOK per person per uke.

 

Leie av "Fugleburet", inklusive rypejakt, i en uke:

Perioden 9.september - 16. september: 4 jegere med inntil 3 hunder, fra 4750,- NOK per person (19.000,- NOK) 
Perioden 17.september - 23. september: 4 jegere med inntil 3 hunder, fra 4000,- NOK per person (17.000,- NOK)

 

NYTT: Leie av "Fugleburet" uten fiskerett for inntil 4 personer, i én uke:

Perioden 23. mai - 5. september: fra 1500 NOK per person (6000,- NOK)

Prisen gjelder for opptil 4 personer. For mer enn 4 personer kommer et tillegg på 1500,- NOK per person per uke.

 

Ved booking betales et depositum. Depositum per uke er 3.500,- NOK. Resterende sum innbetales før fastsatte frister innen ankomst. Det betales for gruppen i sin helhet. Nærmere betalingsinformasjon gis ved booking.

 

Ta kontakt dersom interesse eller spørsmål.

 

Ved eventuell avbestilling gjelder følgende regler:

  • Innbetalt depositum refunderes ikke.
  • Ved avbestilling mindre enn 2 måneder før leiestart refunderes ikke leiepris som hovedregel. Hovedfaktura kan refunderes, under forutsetning at hytta blir utleid i samme periode.
  • Ved spesielle forhold (sykdom/uvær) kan hytteleie refunderes med inntil 75 % av innbetalt hovedfaktura. 
  • Ved påbegynt leieforhold refunderes ikke leie.
  • Vi anbefaler å ha reiseforsikring.

Nøkkelhenting

Gjestene tas i mot av vår representant på Terråk. Kontakt utleier for informasjon om stedet, om jakt- og fiske mulighetene, og gjør avtaler om eventuelle tilleggstjenester.

Andre aktuelle tilbud