Ørretfiske i Terråkmarka

Terråkmarka byr på godt innlandsfiske i et flott fjellområde i Bindal kommune. Kombinert med hytte, vandring, - og mulighet for sjøørret og laksefiske er dette en fullkommen opplevelse

Arter

  • Innlandsfiske
  • Ørret
  • Røye
  • Andre

Kjøp fiskekort her

INVITER PÅ TUR! Del på

Video

Om oss

Plahtes Eiendommer tilbyr jakt og fiske i storslagen villmark tilrettelagt med hytter, båter og alt som hører med for en vellykket tur i utmarken.

 

Besøk vår hjemmeside www.plahte.no for å finne flere tilbud på jakt og fiske!

Kontakt oss

Plahtes Eiendommer

904 01 799

kristoffer@plahte.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

NB: Egne regler ved fiske etter anadrome arter.

Mer detaljert beskrivelse

Terråkmarka omfatter fjellheimen rundt Terråk med et tyvetalls små og store fiskevann i flott natur. Her finnes mange gode fiskemuligheter, blant annet noen virkelig gode fjellvann som passer godt for den fjellvante som liker å gå, men også flere vann med enklere tilgang. Hytta "Fugleburet" er et godt utgangspunkt for fiske i Terråkmarka.

 

Innlandsfiske

Fugleburet ligger like ved Nervatnet hvor det er en god bestand av ørret av middels kvalitet. Snittstørrelse ca. 250 gram men relativt vanlig med fisk over 1 kg. God tilgjengelighet for fiske fra land med stang stort sett rundt hele vatnet, men det er noe bratt på østsiden av vatnet. Fiske fra båt gir best resultat.

 

I Terråkmarka ligger det en rekke gode fiskevann. Dersom man er interessert i å fange steikfisk kan man nesten oppsøke hvilket som helst av vannene.

Enkelte vann har færre og større fisk som jo er mer populært blant sportsfiskerne. Nervatnet, Mellavatn og Sørvatnet er lett tilgjengelige vann som alle huser tette bestander av fin matfisk. Men som i de fleste store vann er det muligheter for en virkelig rugg her også.

 

For de ivrigste fiskerne anbefaler vi en tur til Svartvatnet(267moh), Svartåstjørna og Tverråspøylan(310-471moh). Drømmer man om å bryte kilos-, eller tokilosgrensen for den saks skyld, er dette vannene vi anbefaler at du oppsøker. Her er det tatt mange fine fisker.

 

Laks og sjøørret

De nederste 2.5 km av Terråkvassdraget er sjøørret/lakseførende (ca. 4km å gå fra hytta). Også her har dere fiskerett som gjest på Fugleburet. Det er best forhold i elven ved høy vannføring.

 

Hytta

Fiskerett kommer i følge med leie av "Fugleburet", Fugleburet er en enkel, men koselig og velutstyrt hytte i Terråkmarka i Bindal. Flott plassert med utsikt til vann og omkringliggende natur.  Stedet passer for opp til 4 personer.

Les mer om Fugleburet

 

 

Priser: 

Fiskerett for inntil 4 personer, inklusive overnatting i hytta "Fugleburet", i en uke:

Perioden 23.mai - 4. september: fra 2320,- NOK per person (9.500,- NOK)

 

Prisen gjelder for opptil 4 personer, og inkluderer hytte, fiskerett, båt i Nervatnet, ekstra hytte ved Sørvatnet, ved, propan etc. For mer enn 4 personer kommer et tillegg på 2000,- NOK per person per uke.

 

Ved booking betales et depositum. Depositum per uke er 3.500,- NOK. Resterende sum innbetales før fastsatte frister innen ankomst. Det betales for gruppen i sin helhet. Nærmere betalingsinformasjon gis ved booking.

 

Ta kontakt dersom interesse eller spørsmål.

Fiskeregler

Ved fiske av anadrome arter må fisker ha bevis for betalt fiskeravgift.
Fiskeregler for Terråkelva:

  • Fisketid: Sjøørret/sjørøye: 15.6. – 31.8 Laks: «fang og slipp» hele sesongen
  • Kvoter (sesong/per fisker): Sjøørret: 7 (3 fisk per døgn) Laks: «fang og slipp»
  • Redskap: Tillatt redskap er flue, sluk, spinner og wobbler. Alt annet agn er forbudt.
  • Annet: All sjøørret over 65cm skal gjenutsettes for å sikre tilstrekkelig antall stor gytefisk. Fisket kan fortsette etter kvotene er nådd så fremt det praktiseres «fang og slipp».

 

Sett deg inn i gjeldende fiskeregler innen fisket tar til. Fiskeregler finnes vedlagt

Gode fisketips

Andre aktuelle tilbud