Koselig hytte i Trysil Finnskog

Jakte, fiske, vandre eller sykle? Her kan du slappe av til den meditative lyden av elvebrus. Koselig hytte i bjørneterreng, greit utstyrt. Nær pilegrimsleden.

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
0
Areal
22 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0,02 km (sommer)
1 km (vinter)

Adresse

Adresse
Grønengvegen 560
Poststed
2427 Plassen

Beliggenhet

Kontakt utleier

Runa E. Skyrud

95077606

runantonia@gmail.com

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Eiendommen hvor hytta ligger har vært i familien i flere generasjoner, og vi er veldig glade i stedet. Velkommen til Trysilskogen!

Om hytta

Skinningskoia er ei koselig lita hytte beliggende på Finnskogen i Søre Trysil. Hytta ble totalrenovert i 2017. Hytta har to køyesenger, hvorav den ene er en familiekøye. Det er plass til 4 personer, eventuelt 5 personer hvis to deler seng (f.eks. plass til en voksen og ett barn i underkøya). Oppvarming med ved. Gasskomfyr og gasskjøleskap. Ved og gass er inkludert. Solcelleanlegg for belysning etc. Utedo. Ta med drikkevann. Vann for øvrig hentes i elva like ved. Det er dyner og puter til fem personer, ta med trekk. Parkering 20 meter fra hytta. Gode muligheter for småviltjakt, fiske og tur rett utenfor døra. De mange grusvegene gjør stedet godt egnet for sykling. Pilegrimsleden fra Vadstena til Nidaros går like i nærheten. 

Fiskekort i Grøna kjøpes hos Trysil fellesforening, se https://trysil-fellesforening.no/fiske-29677s.html Dette kortet gjelder for store deler av kommunen.

Nær Gjerfloen Fluefiske (Ca. 800 meter til fluesonen i Trysilelva), for mer info om guiding, fiskekort mv, se http://www.fluefiske-trysil.com 

Jaktkort hos Søre Trysil Utmarkslag. Se https://www.inatur.no/jakt/59b3d575e4b01e92827a3189/smaviltjakt-sore-trysil-utmarkslag 

Dagligvarer fås hos den koselige Nærbutikken Søre Trysil Handel i Plassen - 6 km fra hytta, se https://narbutikken.no/finn-butikk/narbutikken-sore-trysil

For svenskehandel anbefales en tur til kjøpesenteret på Långflon - 16 km fra hytta, der det er en stor dagligvarebutikk med systemombud, egen godteributikk, klesbutikk og restaurant. Se https://langflonshoppingcenter.se/

 

Hytte-/Avbestillingsregler

 • Hytta ryddes og rengjøres før avreise. 
 • Søppel og tomgods skal fjernes.
 • Hunder eller andre kjæledyr i sengene er ikke tillatt. 
 • Røyking inne er ikke tillatt
 • Ta av utesko når du går inn.
 • Vær obs på skogbrannfaren, ikke bruk åpen flamme eller grill utendørs hvis det er tørt.
 • Minner om at det er generelt bålforbud i utmark fra 15.april til 15. september. 
 • Tavle for solstrøm: Sett hovedbryter PÅ. Skrus av før avreise.
 • Gass til kjøleskap og komfyr skrus på i gasskapet (utvendig). Benytt bryter på toppen av gassflasken. Gassen må stenges før avreise. Nøkkel til gasskapet henger ved døra inne i hytta. Dersom det blir tomt for gass, finnes det ekstra gassflaske i uthuset. 
 • Vannet i Grøna bør kokes dersom det skal drikkes. Ta med eget drikkevann.
 • Ved finnes i uthuset. Vær oppmerksom på at det blir svært fort varmt i hytta, ikke legg inn for mye ved av gangen.
 • Skogsbilvegen Grønengvegen har vegavgift som betales med Vipps ved innkjøring. Ved kjøp av fiskekort hos Gjerfloen Fluefiske eller småviltjakt hos Søre Trysil Utmarkslag er vegavgift inkludert i fiskekort/jaktkort.

 

Mangler og ødeleggelser

 • Eventuelle mangler og/eller skader på hytte og inventar som oppstår i leieperioden må snarest meldes til hytteeier. 
 • Dersom leietager ved ankomst finner at noe er ødelagt eller at det er vesentlige mangler ved rydding og rengjøring ut over det som kan forventes, skal det gis beskjed til hytteieer. Skader og mangler dokumenteres med kamera.
 • Leietaker kan stilles økonomisk ansvarlig for ødeleggelser og manglende rengjøring. 

 

Avbestillingsregler

 • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.
 • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
 • Ved avbestilling inntil 21 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
 • Ved avbestilling én uke eller mindre før oppholdet starter gis ingen refusjon

 

 Vi anbefaler alle leietakere å ha sin reise-/avbestillingsforsikring i orden.

Nøkkelhenting

Nøkkel hentes normalt i nøkkelboks på angitt sted, koden får du ved booking.

Veibeskrivelse

Hytta har adresse Grønengvegen 560, 2427 Plassen. 

Fra Trysil sentrum følger du fv. 26 sørover til Plassen. Ta av til venstre på grusveg mot Østby. Kjør ca. 300 meter (forbi Gjerfloen Fluefiske og gården Grønnæss). Ta av til høyre på Grønengvegen. Kjør ca. 5,6 km. Rød hytte på høyre hånd. 

Turtips

Pilegrimsleden fra Vadstena Kloster til Nidaros går like i nærheten. Leden er nymerket i 2022. Se: https://pilegrimsleden.no/pilegrimsledene/osterdalsleden

Andre aktuelle tilbud