Hytte ved Driva

Koselig hytte like ved Driva. Perfekt sted for ivrige laksefiskere. Også eit flott utgangspunkt for turer til fots i fjellet.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
1
Areal
23 m2
Ankomst
tidligst kl 12:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0,2 km

Kontakt oss

Marit Hoem Fahle

92434627

marit.hoem@hotmail.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Hytta ligg like ved lakseelva Driva. Her kan du nyte livet uten wifi, men med fuglekvitter og elvesus. Hytta er perfekt for laksefiskere og andre friluftsfolk.

 

Hytta er på 23 m2. Den har eit oppholdsrom med kjøkkenkrok og spisebord. Eit soverom med to enkeltsenger og ein hems med to madrasser. Det er ein stor fin platt ute der du kan nyte alle måltid og nyte utsikt til elva og majestiske fjell.

Hytta har ikkje innlagt vatn eller strøm, den har utedo og når du vil vaske deg, kan du sjølvsagt ta ein forfriskende dukkert i elva.

 

Like i nærheten av hytta finn du turistforeningens stier til både i Innerdalen og Trollheimen og i retning Grødalen og Sunndalsfjella og Dovrefjell nasjonalpark. Turistinformasjon finnes både på Gjøra og på Sunndalsøra og på www.sunndal.com

 

Ved avkjøring til hytta er det ei lita sjølvbetjent bu der du kan kjøpe kortreiste egg og poteter.

 

Med ønske om eit godt opphald og stor fangst, velkommen!

 

Viktig informasjon om fiske:

Fiskekort selges av Molde Jeger og fiskeforening her : https://www.inatur.no/laksefiske/58b45e4de4b0b4eb50f192d8/laksefiske-pa-fale-i-driva 

 

Viktig informasjon før fiske tar til:

ALLE som skal fiske i driva må desinfisere fiskeutstyret sitt. Dette gjer du ved å kjøpe eit desinfiseringskort på inatur, sjå lenke under. Dette skal gjerast før fiske tar til. Ved endt fiske skal utstyret desinfiseras. Det kan gjeras hos Cirkel K Sunndalsøra, Tredal Turistsenter eller  YX Oppdal. Her får du også nødvendig informasjon.  

https://www.inatur.no/laksefiske/5cee125013d37a0003d8e3e0/desinfiseringskort-for-driva

 

Praktiske opplysninger/Hytteregler:

 

Du må ta med deg det du treng for opphaldet sjølv, inkludert drikkevatn. Laken, dynetrekk og putevar og håndklede må tas med. Dundyner og gode puter fins i hytta. Sengene er 2x 90 cm i soverommet og 2x75 på hemsen.  Alt søppel og pant tas med ved avreise og kastes på egna sted. (ikkje i privat søppeldunk) 

 

Vi har nokre lamper i hytta som går på batteri (AA og AAA). Alle stearinlys skal være slukka og all gass koblet av når dere ikkje er inne i hytta.

Denne hytta har sjølvhushold og reinhald, du er ansvarlig for at nestemann får ein god start på sitt opphald. Hytta og alt brukt utstyr skal vaskas før dere låser og går, det held ikkje å koste. Platten ute skal kostes. Tilleggskostnad ved for dårleg rengjøring er kr 1500,- Alt utstyr for reinhald finnes i hytta.

 

Hytteregler/Avbestillingsregler

Avbestilles hytta før 30 dager før ankomst refunderes 75% av beløpet.

Avbestilles hytta 7-30 dager før ankomst refunderes 50 % av beløpet.

Ved avbestilling mindre enn 7 dager før ankomst gis ingen refusjon.

Nøkkelhenting

Nøkkelen til hytta er i ein nøkkelboks ved døra. Koden kjem på kvitteringa etter gjennomført bestilling. Vær vennleg å legg nøkkelen tilbake i boksen når dere har låst opp/igjen.  Ikkje del koden med nokon.

Turtips