Anjavassbu

Anjavassbu er i Dividalen, og perfekt for deg som vil komme bort fra mobildekning, og ut på tur. Et flott utgangspunkt også for bærplukking, jakt og fiske, eller bare venting på nordlyset.

Størrelse og ankomst

Senger til
2 personer
Antall soverom
0
Areal
12 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
4 km (sommer)
9 km (vinter)

Adresse

Adresse
Dividalen
Poststed
9334 Øverbygd

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Anjavassbu ligger fint til i nasjonalparken i Dividalen. Bua er av enkel standard. To senger, spisebord og kjøkkenkrok med det du trenger. Middag lages på gasskokeappparat (to bluss). Vann henter du i elva og for å holde varmen fyrer du i ovnen. Ta med deg hodelykt, forbruksmateriell som fyrstikk, kopphandduk, dopapir og stearinlys.

 

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Anjavassbu.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkelboks ved hyttedør. Har du et norsk tlf.nr vil du motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt friluftstorget i god tid før hytteleie tlf 742 13 000 (hverdager mellom kl.0800 og 1530), evnt send e-mail til friluftstorget@statskog.no. De med utenlandske tlf.nr. må kontakte friluftstorget for å få kode. Merk åpningstider. Nøkkelen legges tilbake samme sted ved avreise. Kontaktperson Ann-Hege, 91645938

Turtips

Gode turmuligheter hele året, rett utfor døra. Turen inn til Anjavassbu er i lettgått terreng i fin furuskog. Det er også mulighet for å gå innom en av våre åpne buer for en rast på veien inn til Anjavassbu. Turstien til videre innover til Vuoma går rett forbi hytta, og hengebrua over Divielva er 300 meter videre inn i dalen. Sjekk ellers ut.no Målselv for mer info. Det er gode muligheter for å få seg steikfisk i både Divielva og Anjaelva. Liker du jakt, er det gode muligheter for det og. Du kan også finne deg din egen hemmelige moltemyr, eller fiskevann, om du hiver på deg sekken og går litt.

 

Andre aktuelle tilbud