Sagvika - stor flott hytte ved Feren i Meråker

Sagvika ligger flott til i standkanten på Feren. Det flotte hytteanlegget består av hytte, anneks og uthus. Stedet passer godt for store grupper.

Størrelse og ankomst

Senger til
16 personer
Antall soverom
5
Areal
100 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Fersdalsveien 1562
Poststed
7530 Meråker

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Sagvika er et kjempefint hytteanlegg. Det er 5 soverom i hytta og tre bad. Fint og godt utstyrt kjøkken. Stue og oppholdsrom med flere sittegrupper. Anekset har 2 soverom, oppholdsrom, 2 bad og tørkerom. Uthuset har god plass til utstyr og har i tillegg skikkelige hundegårder med hundekasser inne i uthuset. Her kan hundene gå ut og inn gjenom luker i veggen. Hytta ligger veldig fint til som utgangspunkt med mange fine skogs- og fjellturer sommer og vinter. Det er flere fine 1000-meterstopper innen rekkevidde fra hytta. Sulåmo som ligger noen kilometer lengre nord er det beste utgangspunktet for turer til Kjølhaugene og flere fine fjelltopper. På vinteren er det oppkjørte skispor kun noen hundre meter fra hytta. Kjøring av spor i området starter normalt i februar. Rett utenfor hytta finner man en av Meråkers fineste badestrender, langgrunn og med fin sand. 

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkel: 

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Veibeskrivelse

Ta av E14 mot Fersdalen/Sulåmo, kjør 15,5 km på FV 6772 (Fersdalsveien). Dere ser hytta på venster side av veien. 

Turtips

Det er et uttal fine turer å velge mellom med utgangspunkt fra hytta både sommer og vinter. Toppen av Lauvlia er et fint og enkelt turmål direkte fra hytte. Det samme er en tur inn til det fine fiskevatnet Langen. For lengre toppturer er det mange å velge blant. Litjkjølhaugen, Storkjølhaugen, Rundfjellet, Blåberga, Storsjøhøgda, Kråkfjellet og Hermannsnasen og Kliningen er noen av mulighetene.

Et besøk i Meråker Alpinsenter er også innenfor rekkevidde. Det er omlag 30 minutters kjøring til alpinsenteret fra hytta.

Andre aktuelle tilbud