Lurukroken - ny flott lafta hytte like ved elva Luru

Helt ny hytte i juli 2023 klar for utleie. Et flott utgangspunkt for fiske, jakt, multeplukking, nyte roen og oppleve Lurudalen. Et spennende terreng som har alt.

Størrelse og ankomst

Senger til
5 personer
Antall soverom
2
Areal
47 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 16:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
14 km (vinter)

Adresse

Adresse
Lurudalsvegen
Poststed
7760 Snåsa

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hytta er helt ny og ferdigstilt i Juli 2023. Vi har beholdt det tidligere navnet på hytta som opprinnelig sto her fram til 2021. Hytta er ei tømra hytte fra Øverbygg og det er Modellen Flåtjønna som vi har valgt. Hytta er da lokalt produsert og det er lokale laftere som har satt opp hytta. 

Enda mangler vi uthus som er brukanes men vi jobber med saken. Det er derfor veldig veldig enkle toalettforhold, men vi har likevel valgt å åpne hytta for utleie slik at folket kan få muligheten til tur i denne vakre dalen av Norge.  Her er det nemlig mange steder å utforske både langs elva og i fjellene rundt om. 

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkel: 

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Tilsyn: Stig Granamo. tlf  986 82815.

Veibeskrivelse

Off. veg 9 km fra riksveg 763 i Snåsa sentrum til Agle, deretter off. veg og skogsbilveg (bomveg) 22 km mot Gressåmoen.  Pga. vårløysing kan vegen inn være stengt før 1. juni. Leie scooterskyss:  Leiekjørere med godkjenning

Turtips

Det sies at det er bra størrelse på fisken hvis du går en times tid fra veg.  Det finnes ei jettegryte tett ved vegen på venstre side på tur innover mot Gressåmoen.  Lurudalen er ellers et populært utgangspunkt for småviltjakt, fiske og molteturer i vidstrakte fjell. 

Båt ligger ved siden av naust Grisbakktjønna.

Andre aktuelle tilbud