Lise - enkel autentisk skogsarbeiderbrakke i Osdalen

Enkel autentisk skogsarbeiderbrakke til leie i Osdalen. Ligger fint til på et tun med to andre utleiebrakker like ved elva Osa. Godt utgangspunkt for jakt, fiske og friluftsliv.

Størrelse og ankomst

Senger til
3 personer
Antall soverom
0
Areal
12 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Osdalsveien 3783
Poststed
2460 Osen

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Lise er en autentisk fredet skogsarbeiderbrakke i Osdalen. Brakka huset tømmerhuggere på femtitallet og fremstår i dag tilnærmet uforandret siden den tid. Ligger trivelig til på tun med to andre tilsvarende brakker like ved elva Osa. Brakkene egner seg godt for de som er glade i friluftslivet og det er gode muligheter for både jakt, fiske og enkelt friluftsliv i området. 

Brakkene ligger sentralt til ved vegen gjennom Osdalen og er et godt alternativ for overnatting for de som reiser gjennom dalen.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på brakka Lise.

360-bilder:    Tunet     Inne     Omgivelsene     Fugleperspektiv

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Kodeboks med hyttenøkkel montert på hytta.Kode blir sendt pr sms noen dager før oppholdet skal finne sted. Alternativt kan du ta kontakt med Friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no. Kontaktinfo for hytteoppsynet er oppgitt på kjøpskvittering. 

If you have a foreign telephone number, you must contact Friluftstorget on +4774213000 to get the code for the key box containing the key to the cabin. Do this no later than two days before your stay.