Foldsjøhytta - flott familiehytte i Mostadmarka - Malvik

Hytte ved bilvei med 8 sengeplasser like ved Foldsjøen. Fint sted som utgangspunkt for friluftsliv hele året. Ypperlig utgangspunkt for småvilt- og storviltjakt.

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
3
Areal
60 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0,3 km (vinter)

Adresse

Adresse
Bonaunveien 155
Poststed
7550 Hommelvik

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Enkel og fin hytte i Mostadmarka i Malvik kommune. Hit tar du deg lett med bilvei helt fram til døra på barmark. På vinteren kan det ved mye snø være noen hundre meter å gå bilen. 

Mostadmarka er et fint turområde med mange muligheter sommer som vinter. Det er kort vei til Vennafjellet med flotte oppkjørte skispor. Hytta ligger også midt i Statskogs eiendom og det er rikelige muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. 

Hytta inneholder stue, kjøkken, et lite bad og st stort soverom med 4 sengeplasser i køyesenger. I annekset er det to små soverom med tilsammen 4 sengeplasser i køyesenger. Uthus med utedo. Ved parkeringsplassen for hytta er det bygd et "elgoppheng" med tak som er fint å benytte for jegere. 

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Andre aktuelle tilbud