Øst Fjergen Sør - fint sted i Meråker

Fint hyttetun som ligger i østenden av den store innsjøen Fjergen. Fint utgangspunkt for jakt, fiske og friluftsliv.

Størrelse og ankomst

Senger til
9 personer
Antall soverom
5
Areal
80 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
7 km (sommer)
12 km (vinter)

Adresse

Adresse
Øst-fjergen
Poststed
7530 Meråker

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hyttetun som består av hovedhytta med stue, kjøkken og 2 soverom. Videre anneks med 3 soverom og gode tørkemuligheter. Badstu med dusj i egen bygning. Uthus og utedo. 

På sommeren tar man seg enklest til Øst-Fjergen med båt. Det er gode muligheter for å sette ut båt ved enden av bilveien på Fjergen (Krullfuruodden). Om vinteren er enkleste vei fra parkeringsplass like nordøst for bebyggelsen i Kopperå (ved Fjellset). Et fint alternativ på vinteren er også å gå fra Sulåmo ved Feren eller over fjellet fra Ivarsmyr i Teveldalen.

Plassen er er et flott utgangspunkt for jakt og fiske. Her kan man jakte både skogsfugl og rype i nydelige terreng. Områdene rundt Øst-Fjergen er også prima elgterreng og her er det ikke uvanlig å få kontakt med de større elgoksene. Det er hovedsaklig fjellskog hvor det er jaktet elg både med løshund, bandhund og ikke minst med speiding i fjellbjørkeskogen.

Fisket i Fjergen er bra både sommer og vinter. Har får man både ørret og røye av fin kvalitet. Det er mulighet for å fiske både med stang/oter og garn i Fjergen.

Hytta er egner seg godt for utganspunkt for fine turer i nydelig natur. Hytta ligger rett utenfor Koltjønndalen naturreservat med sine fine naturkvaliteter.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Turtips

Utforsk fjellet og skogen. Fabelaktig turområder. Ha en riktig fin tur. 

Andre aktuelle tilbud