Øst Fjergen Nord - stor og flott hytte i Meråker

Dett er et kjempefint sted med stor hytte, anneks og uthus. Beliggenheten er nydelig og stedet er et prima utgangspunkt for fine naturopplevelser i Koltjønndalen. Hytta nevnes også som Nordelvhytta.

Størrelse og ankomst

Senger til
10 personer
Antall soverom
5
Areal
100 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
7 km (sommer)
12 km (vinter)

Adresse

Adresse
Øst-fjergen
Poststed
7530 Meråker

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Nybygd hyttetun som består av hovedhytta med stue, kjøkken, 3 soverom, bad/tørkerom. Videre anneks med 2 soverom, bad og badstu. Fint uthus med vedovn og innredet med bur for hunder. Det er også bygd hundegård tilknyttet uthuset. Her finner man også et eget bygg for slakting og oppheng av elg.

På sommeren tar man seg enklest til Øst-Fjergen med egen båt. Det er gode muligheter for å sette ut båt ved enden av bilveien på Fjergen (Krullfuruodden). Om vinteren er enkleste vei fra parkeringsplass like nordøst for bebyggelsen i Kopperå (ved Fjellset). Et fint alternativ på vinteren er også å gå fra Sulåmo ved Feren.

Plassen er er et flott utgangspunkt for jakt og fiske. Her kan man jakte både skogsfugl og rype i nydelige terreng. Koltjønndalen er også prima elgterreng og her er det ikke uvanlig å få kontakt med de større elgoksene. Det er hovedsaklig fjellskog hvor det er jaktet elg både med løshund, bandhund og ikke minst med speiding i fjellbjørkeskogen.

Fisket i Fjergen er bra både sommer og vinter. Har får man både ørret og røye av fin kvalitet. Det er mulighet for å fiske både med stang/oter og garn i Fjergen.

Hytta er egner seg godt for utganspunkt for fine turer i nydelig natur. Koltjønndalen er med sine fine naturkvaliteter vernet som naturreservat.

Hytta ligger ved Nordelva og derfor blir hytta også kalt Nordelvhytta. 

 

 

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Turtips

Er man her bør en tur til Koltjønndalen være en super utferd. Andre topper og terreng rundt er absolutt å anbefale her. Riktig god tur. 

Andre aktuelle tilbud