Torpberget - drømmehytte med fantastisk beliggenhet ved Feren i Meråker

Drømmehytte kun 25 min med bil fra Meråker sentrum, tett på Feren. Naustet og gapahuken ligger nede ved vannet. Her kan en storfamilie eller bedrift hygge seg. Det er bilvei helt frem til hytta.

Størrelse og ankomst

Senger til
16 personer
Antall soverom
6
Areal
135 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Åbakkveien
Poststed
7530 Meråker

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Video

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Vår største og flotteste hytte med en fantastisk beliggenhet. 25 min med bil fra Meråker sentrum, ved Feren, finner du drømmehytta. Det er omtrent 100 m ned til vannet der det er en gapahuk og et båthus/naust. Her kan en storfamilie, vennefamilier eller bedrift hygge seg. Det er bilvei helt frem til hytta sommer og vinter.

 

Hytta er på cirka 135 m2 og har god standard. Det er 6 soverom med totalt 16 sengeplasser. Det er 2 bad i tillegg til badstue med tilknyttet dusj. Hytta er fullt utstyrt med alt du trenger. Stort spisebord, stor stue med to sofakroker og en lodftstue med egen veranda. Yttergangen er fin til tørkerom etter en dag fylt med aktiviteter utendørs. Hytta har innlagt vann og strøm året rundt. Alt av kjøkkenutstyr er inkludert, i tillegg til puter og dyner. Tilgang til båt for fiske i Feren.

Se Kundeanmeldelser fra andre som har besøkt Torpberget

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

 Nøkkel: 

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Veibeskrivelse

Bilvei frem til hytta sommer og vinter. Ca 25 min fra Meråker sentrum. Bruk kart. 

Andre aktuelle tilbud