Bindstikkhytta - en perle ved et lite fjellvann i Meråker.

Et vakkert sted i Skarvan- og Roltdalen nasjonalpark. Her kan man plukke molte, fiske og jakte sommer og høst. På vinteren befinner man seg i det fineste fjellskiterreng.

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
4
Areal
75 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
7 km (sommer)
11 km (vinter)

Adresse

Adresse
Bindstikk
Poststed
7530 Meråker

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Video

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hytta ved Bindstikktjønna er en perle i fjellet. Området er veldig vakkert og hytta ligger nydelig til ved Bindstikktjønna. Det er gode fiskemuligheter i tjønna og i mange minder vatn i gangavstand fra hytta. Det er kjempefint turterreng med lettgått fjellterreng. Her finner man både slake partier og høye topper som er fine turmål. Herfra kan man bestige fine fjell som Fongen og Storskarven. Kjempefint utgangspunkt for rypejakt med både fjell- og lirype. Området er også kjent for rike forekomster av molte i gode år.

Hytta er veldig trivelig, godt utstyrt med fasiliteter man kanskje ikke kan forvente så langt inne på fjellet.

I tillegg til selva hytta er det et stort fint uthus/anneks der det også er ei veldig trivelig vedfyrt badstu. Veien til en dukkert i tjønna er kort. I dette bygget er det også godt tilrettelagt med fine plassbygde hundebur, 6 stk. Det er også et par hundegårder her.

Se Kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Bindstikkhytta

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkel til hytta henter på inngangsdøra til hytta. Bompassering på sommers tid (ved Bjørkslettvollen). Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Veibeskrivelse

Ta av Torsbjørkveien og på Dalåmoveien, deretter på Sagveien , følg den innover Torsbjørkdalen.( betalingsbom). Se nøye på kart og bruk kart og kompass for å være sikker på å finne hytta. 

Turtips

Det er muligheter for å leie scooterskyss til hytta. På denne hytta er det

Meråker Bygdeservice tlf. 97 43 81 50

e-post: post@merakerbygdeservice.no

 

Andre aktuelle tilbud