Hølbekkmoen – stor og moderne hytte med idyllisk beliggenhet høyt oppe i Øverdalen

Hølbekkmoen er et fantastisk utgangspunkt for friluftsaktiviteter for hele familien. Tur/bærterreng/jakt- og fiskemuligheter. Det er fjordutsikt i klarvær. NB! Reinkalving i området, vis hensyn

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
4
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
3,8 km

Veibeskrivelse

Ta av E6 i Dalselv (ca 11 km sør for Mo i Rana) og kjør oppover Øverdalsveien til du kommer til Litlforsen (der veien svinger og går ned dalen igjen på andre siden av elva). På vinteren må du parkere her og gå de knappe 4 km på nordsiden av elva opp til Hølbekkmoen. Når du har gått ca. 2 km kommer du til et kryss, og her skal du ta til venstre opp bakken. Følg veien til du kommer til Hølbekkmoen.

Adkomst sommer; mer info kommer senere.

Om oss

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Kontakt oss

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Hølbekkmoen har en flott beliggenhet høyt oppe i Øverdalen, 345 m.o.h.. Ved hytta er det svært gode sol- og utsiktsforhold, og i klarvær ser du helt ut til Ranfjorden.

Hytta er et meget godt utgangspunkt for jakt da den ligger i jaktfeltet som strekker seg hele veien opp til Akersvatnet og omkringliggende fjell. Elva og vannet Langsela er fine både for familievennlig fiske og for bading. Her finnes det mange fine badekulper.

Hytta har alle fasiliteter med strøm, vann og god plass til små og store. Firbeinte er også velkomne, men vi setter pris på at de ikke ligger i sofaen eller i sengene.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Hølbekkmoen.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. 

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkel finnes i nøkkelboks på veggen på hytta, ved inngangsdøra. Kode får du når du booker hytta via inatur.no.

Turtips

Falktinden (615 m.o.h) og Hauknestinden (799 m.o.h.) blant annet, er flotte turmål både sommer og vinter, og disse ligger «rett bak husene».