Hølbekkmoen – stor og moderne hytte med idyllisk beliggenhet høyt oppe i Øverdalen

Hølbekkmoen er et fantastisk utgangspunkt for friluftsaktiviteter for hele familien. Tur/bærterreng/jakt- og fiskemuligheter. Det er fjordutsikt i klarvær.

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
4
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
2 km (sommer)
3,8 km (vinter)

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Her kan du leie en 260 år gammel fjellgård med flott beliggenhet høyt opp i Øverdalen i Rana (345 m.o.h.) Fiske, bading og fine turforhold. Rett i bakgården ligger Falktinden (616 m.o.h.) og Hauknestinden (799 m.o.h.) som begge har storslått utsikt både mot Svartisen og Okstindmassivet.   Ved hytta er det svært gode sol- og utsiktsforhold, og i klarvær ser du helt ut til Ranfjorden.

Hytta er et meget godt utgangspunkt for jakt da den ligger i jaktfeltet som strekker seg hele veien opp til Akersvatnet og omkringliggende fjell. Elva og vannet Langsela er fine både for familievennlig fiske og for bading. Her finnes det mange fine badekulper.

Hytta har innlagt strøm og god plass til små og store. Firbeinte er også velkomne, men skal ikke ligge i sofaen eller i sengene.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Hølbekkmoen.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkel:

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Veibeskrivelse

Ta av E6 i Dalselv (ca 11 km sør for Mo i Rana) og kjør oppover Øverdalsveien til du kommer til Litlforsen (der veien svinger og går ned dalen igjen på andre siden av elva). På vinteren må du parkere her og gå de knappe 4 km på nordsiden av elva opp til Hølbekkmoen. Når du har gått ca. 2 km kommer du til et kryss, og her skal du ta til venstre opp bakken. Følg veien til du kommer til Hølbekkmoen.

Adkomst sommer:

Ved leie av hytta får du mulighet til å kjøre helt til døra. MEN; dette krever en relativt høy bil med firhjulstrekk. Veien oppover, spesielt de siste 2 km er delvis svært bratt og med steiner/ humper som kan skade en lav bil. Kjøring hele veien opp skjer derfor på eget ansvar!

Du må gjennom en bom der du kjører av hovedveien (asfaltveien). Nøkkel til bommen må hentes på Statskogs kontor i Nordlandsveien 70, i Mo i Rana. Det er veldig viktig at bommen blir lukket og låst når du har kjørt gjennom den.

De første 2 km etter bommen, på grusveien, er imidlertid bedre enn de siste 2 km, og det er mulig å parkere bilen her for å gå den siste biten (2 km).

Turtips

Falktinden (615 m.o.h) og Hauknestinden (799 m.o.h.) blant annet, er flotte turmål både sommer og vinter, og disse ligger «rett bak husene».