Biltohytta - Romslig hytte ved bredden av Reisaelva

Her kan du bo tett ved Reisaelva. Bilto er utgangspunkt for mange fine naturopplevelser i vakre Reisadalen, sommer som vinter. Fiske, jakt, vandring, elvebåttur eller skutertur for å nevne noe.

Størrelse og ankomst

Senger til
9 personer
Antall soverom
3
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 14:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Reisadalen 4160
Poststed
9154 Storslett

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Biltohytta er ei hytte med god plass, ved bredden av Reisaelva. Kjøkken er utstyrt med dekketøy, oppvaskmaskin, vannkoker og kaffetrakter, komfyr og kjøleskap med fryser. Spisebord til storfamilen og tre soverom, med to (enkeltseng), tre (køye- og enkeltseng) og fire (køye- og 120 cm seng) soveplasser. Anneks med seks soveplasser kan leies med tillegg i pris. Ta kontakt for avtale.

Fra hytteveranda kan du se laksen hoppe i elva sammen med familien, vennegjengen eller arbeidskolleger. Hytta er et fint utgangspunkt for turer videre oppover dalen til Mollis, Nedrefoss, Imo, eller videre til Reisavann og Kautokeino. Fra Bilto kan du ta en tur med elvebåt, padle med kano, opp eller ned elva, fiske i elva etter laks, eller etter ørret og røye på fjellet, isfiske, ski- eller fotturer, jakte, og plukke bær.

For kjøp av jakt og fiske, sjekk inatur.no. Vinterstid er det rekreasjonsløyper for skuter på begge sider av dalen. Fine nærturer med start i Bilto, er eksempelvis til besøkssenteret for Reisa nasjonalpark, Ovi Raishiin, Ovi Raishiin - Visitor Point Reisadalen – Reisa Nasjonalpark, eller Sarafossen. Er du forsynt med frisk luft og fin natur, har hytta bredband. 

Skundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Biltohytta.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. NB! De som ikke har norsk mobilnr. mottar ikke SMS med kode og må kontakte friluftstorget. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1/ friluftstorget@statskog.no .Kontaktperson Ann-Hege 91645938

Veibeskrivelse

Ta av E6 på Storslett. Kjør ca 43 km oppover Reisadalen. I krysset til Saraelv tar du av ned mot elva. Første til venstre ser du et skilt merket Biltohytta, 70 m etter en skogsvei så er du der. Ikke parkering og snuplass for bil med stor henger.

Turtips

Andre aktuelle tilbud