Lullestua i Storfjord - ei skogstue med historisk sus

Lullestua er ei trivelig skogstue som ligger fint til ved elva i Skibotndalen. Med Lullestua som base kan du jakte, fiske, isklatre, terrengsykle, lete etter molte eller vente på nordlyset.

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Areal
40 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Nordlysveien 3939
Poststed
9143 Skibotn

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Lullestua er ei skogstue som også ble brukt som skyss stasjon i sin tid. Folk har jobbet og vandret til fjells og til skogs i årtider med Lullestua som utgangspunkt. Hytta har en stor gang. Til venstre en avdeling med fire senger og vedovn. Til høyre for gangen finner du oppoldsrom med kjøkkenkrok (to gassbluss), spiseplass og hjørnesofa. Lullestua ligger fint til ved elva i Skibotndalen, og er et flott utgangspunkt for jakt og fiske, terrengsykling, vandring, orkidesafari, leiting etter molte eller venting på nordlyset.

I hytta er det ikke annet enn stearinlys som lyskilde, ta med hodelykt. Det er dekning for mobil og DAB i hytta. 

Skundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Lullestua.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkelboks ved hyttedør. Har du et norsk tlf.nr vil du motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt friluftstorget i god tid før hytteleie tlf 742 13 000 (hverdager mellom kl.0800 og 1530), evnt send e-mail til friluftstorget@statskog.no. De med utenlandske tlf.nr. må kontakte friluftstorget for å få kode. Merk åpningstider. Nøkkelen legges tilbake samme sted ved avreise. Kontaktperson Ann-Hege, 91645938

 

Veibeskrivelse

Ta av fra E6 til E8 Nordlysveien. Kjør i ca 10 km, før du tar av til høyre i krysset inn til Lullefjellet naturreservat. 150 m etter grusveien, så er du på tunet.

Turtips

Andre aktuelle tilbud