Veksenvola - Flott hytte ved Veksen i Rendalen

Velkommen til Veksenvola ved vannet Veksen. Nyoppusset hytte med flott utsikt. Området har mange små og større vann med fin ørret og røye. Flott turterreng. Vinterbrøytet. Båt inkludert i leia.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
7 personer
Antall soverom
2
Areal
55 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0,05 km (sommer)
0,05 km (vinter)

Adresse

Adresse
Flendalsveien 861c
Poststed
2485 Rendalen

Veibeskrivelse

For veibeskrivelse se kart øverst til høyre på siden.  Fra Rena kjører du mot Rendalen. Etter omtrent en mil,fortsetter du nordover på Fv 607 mot Åkrestrømmen.  Ta av inn på Flendalsveien (bomveg - skiltavlesing) og følg denne ca 8 km.  Ta så inn til høyre på Valsjødalsveien. Etter ca 3 km tar du til venstre skiltet mot Veksen. Du får så hytta på høyre side etter ca 2,2 km.  Veksenvola er hytte nummer tre (de to første er utleiehyttene Veksenvika og Veksen).

Veibeskrivelse på Google maps

Video

Om oss

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Kontakt oss

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Veksenvola ligger flott til ved vannet Veksen i Rendalen. Veksen var kjent som et godt isfiskevann, men i de senere år har bestanden av røye blitt for stor med mye småfisk som resultat. Andrå utmarkslag utfører sammen med samarbeidsparter utfisking av smårøye for å forsøke å få sjøen tilbake til det gode fiskevannet Veksen en gang var. Vi vil i stedet for å fiske i Veksen anbefale å besøke et av de mange flotte små fiskevann i området hvor kilosfisk ikke er uvanlig. 

Tilgang på båt ved leie av hytta.

Det er ikke mobildekning på selve hytta, men dekning på vegen inn mot Veksenvola.

For den som liker å slite litt, kan vi anbefale turen inn til Villsjøen og Villsjøhytta. To timers tur i lettgått terreng. Framme ved Villsjøen er du inne på et lite unikt fjellplatå med flere gode fiskevann.

Hvis du skal fiske anbefaler vi å lese Fiskeguide for Andrå som du finner vedlagt lenger ned på siden. Da det er dårlig dekning i området anbefaler vi å løse fiskekort på forhånd. For de under 16 år og over 67 år er fiske hos oss med stang eller pilkestikke gratis.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Veksenvola.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. 

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Hyttenøkkel befinner seg i kodeboks ved hytta. For kode til denne ta i god tid kontakt med friluftstorget på telefon 74 21 30 00 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no eller Vebjørn Strandvik tlf 95962633 vebjornstrandvik@gmail.com, Ivar Rustad, tlf 95046370.

Turtips

Andre aktuelle tilbud