Engelsvika – unik hytteperle ved Storsjøen i Rendalen

Dette er ei trivelig tømmerhytte med fantastisk beliggenhet. Det er svært gode solforhold og gode fiskemuligheter. Båt er inkludert i leia.

Størrelse og ankomst

Senger til
9 personer
Antall soverom
3
Areal
50 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0,1 km (sommer)
0,2 km (vinter)

Adresse

Adresse
Sjøliveien 881
Poststed
2485 Rendalen

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Engelsvika fremstår nyoppusset og koselig med en beliggenhet som bare må oppleves! Se omgivelsene fra droneperspektiv her.

Bare en meter unna hytta ligger Storsjøen som er kjent for å huse stor ørret. Bryggeanlegg på ene siden av hytta så morgenbadet er ikke langt unna. Svært gode solforhold med sol fra tidlig morgen til solnedgang i vest. Her kommer du garantert til å trives. Båt er inkludert i leia.

Hytta har to soverom nede med totalt seks sengeplasser, samt hems med soveplass til fire personer.

I området ellers finnes mange gode fiskevann, og normalt er det godt med både skogsfugl og rype. Vi anbefaler å lese Fiskeguide for Andrå som du finner vedlagt lenger ned på siden. 

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Engelsvika.

Infoskriv med litt praktisk informasjon om bruken av hytta, tips til aktiviteter i nærområdet med mer finner du her: Infoskriv for Engelsvika

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Kodeboks med hyttenøkkel montert på hytta. Kode blir sendt pr sms noen dager før oppholdet skal finne sted. Alternativt kan du ta kontakt med Friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no.

Kontaktinfo for hytteoppsynet er oppgitt på kjøpskvittering. 

Veibeskrivelse

Kjør rv 3 fra Elverum mot Rena. Ta av mot Rena og Rendalen. Kjør deretter fv 215 mot Osen. Etter omtrent en mil, fortsett nordover på fylkesveg 607 mot Åkrestrømmen. Omtrent fem kilometer sør for Åkrestrømmen tar du til venstre inn på liten traktorveg skiltet Engelsvika. Denne  følges omtrent 300 meter frem til parkeringsplass. Sti ned til hytta fra parkeringsplassen.

Vegbeskrivelse på Google maps

Turtips

Andre aktuelle tilbud