Krakkdammen - enkel koie i Tørberget - Trysil

Krakkdammen er en trivelig koie rett ved vannet Krakkdammen. Plassen passer godt for jakt, fiske og friluftsliv. Flere åpne koier i området som kan besøkes.

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
0
Areal
30 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
4,5 km (vinter)

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Krakkdammen ligger fint til for den som er glad i friluftsliv. Flere spennende fiskevann finnes i området . Er du glad i sykling er det et godt utbygd skogsbilvegnett som tar deg til mange spennende plasser hvor du blant annet finner flere åpne koier du kan besøke. En tur til koia Kompasset er en kjempefin sykkeltur som kan avsluttes med en overnatting i trelavvoen og bading i Halsjøen.

 

For småviltjegeren er Krakkdammen et fint utgangspunkt da koia ligger midt i et attraktivt jaktområde for jakt på skogsfugl og hare.

 

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Krakkdammen.

 

 

 

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Kodeboks med hyttenøkkel montert på hytta. Kode blir sendt pr sms noen dager før oppholdet skal finne sted. Alternativt kan du ta kontakt med Friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no.

Hytteoppsyn Ivar Rustad mobil 950 46 370 / iru@statskog.no

Veibeskrivelse

Fra Elverum kjører du Rv25 mot Trysil. Etter omtrent 41 kilometer svinger du til høyre inn på Fv208 skiltet mot Lutnes. Sving så igjen til høyre etter 7 kilometer mot Høljedalen. Etter 4,5 kilometer følger du skilting til Krakkdammen. 

 

Vegbeskrivelse på Google maps

Andre aktuelle tilbud