Veksenvika - hytteidyll ved fiskevann i Rendalen

Trivelig hytte med fin sørvendt beliggenhet ved vannet Veksen. Mange fine fiskevann i nærheten og spennende jaktterreng. Vinterbrøytet. Båt er inkludert i leia.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
5 personer
Antall soverom
1
Areal
40 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Flendalsveien 861a
Poststed
2485 Rendalen

Veibeskrivelse

Kjør rv 3 fra Elverum mot Rena. Ta av mot Rena og Rendalen. Kjør deretter fv 215 mot Osen. Etter omtrent en mil, fortsett nordover på fylkesveg 607 mot Åkrestrømmen. Ta av inn på Flendalsveien (bomveg - skiltavlesing) og følg denne ca 8 km.  Ta så inn på Valsjødalsveien. Etter omtrent 3 km tar du til venstre skiltet Veksen og får så hytta på venstre side etter 2 km.

Vegbeskrivelse på Google maps

Video

Om oss

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Kontakt oss

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Veksenvika ligger flott til ved vannet Veksen i Rendalen. Veksen var kjent som et godt isfiskevann, men i de senere år har bestanden av røye blitt for stor med mye småfisk som resultat. Andrå utmarkslag utfører sammen med samarbeidsparter utfisking av smårøye for å forsøke å få sjøen tilbake til det gode fiskevannet Veksen en gang var. Vi vil i stedet for å fiske i Veksen anbefale å besøke et av de mange flotte små fiskevann i området hvor kilosfisk ikke er uvanlig.

Tilgang på båt ved leie av hytta. 

Det er ikke mobildekning på selve hytta, men dekning på vegen inn til Veksenvika.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende.

Hvis du skal fiske anbefaler vi å lese Fiskeguide for Andrå som du finner vedlagt lenger ned på siden. Da det er dårlig dekning i området anbefaler vi å løse fiskekort på forhånd. For de under 16 år og over 67 år er fiske hos oss med stang eller pilkestikke gratis.

For den som liker å slite litt, kan vi anbefale turen inn til Villsjøen og Villsjøhytta. To-timers tur i lettgått terreng. Framme ved Villsjøen er du inne på et lite unikt fjellplatå med flere fine fiskevann.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. 

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Hyttenøkkel befinner seg i kodeboks ved hytta. For kode til denne ta i god tid kontakt med friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no eller Vebjørn Strandvik tlf 95962633 vebjornstrandvik@gmail.com. Ivar Rustad, tlf 95046370.

Turtips

Andre aktuelle tilbud