Kolsjø 2 – koselig tømmerhytte ved bredden av Kolsjøvannet i Kongsberg

Hytta ligger solrikt og flott til ved bredden av vannet Kolsjø. Fint turterreng for vandring og sykkel. God muligheter for kanopadling. Bålplass. Båt, stang- og garnfiske er inkludert. 360-visning.

Størrelse og ankomst

Senger til
3 personer
Antall soverom
1
Areal
39 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0,1 km (vinter)

Plantegning

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hytta ligger fint til like ved vannet Kolsjø og er et flott utgangspunkt for fiske, bading, padling og annet friluftsliv.

I vannet utenfor hytta finner du ørret, abbor og sik. Stang og garnkort for vannet Kolsjø er inkludert i leia, men du må ta med egne rengjorte garn. Maksimalt 3 garn pr natt pr hytte. For fiske i øvrige vann i Sølvverket løser man eget fiskekort.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Kolsjø 2.

360-visning av hytta:  Nede ved vannet    Stue    Kjøkken     Fugleperspektiv

Infoskriv med litt praktisk informasjon om bruken av hytta, tips til aktiviteter i nærområdet med mer finner du her: Infoskriv for Kolsjø 2

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkler

Kodeboks med hyttenøkkel montert på hytta.Kode blir sendt pr sms noen dager før oppholdet skal finne sted. Alternativt kan du ta kontakt med Friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no. Kontaktinfo for hytteoppsynet er oppgitt på kjøpskvittering. 

If you have a foreign telephone number, you must contact Friluftstorget on +4774213000 to get the code for the key box containing the key to the cabin. Do this no later than two days before your stay.

Veibeskrivelse

Kjør E134 omtrent 15 km mot Notodden fra Kongsberg. Når du passerer Buvannet tar du etter 1 km til venstre mot Øksne. Fra avkjøringen er det 1,6 km til Øksnekrysset. Ta så til venstre i krysset og kjør 3 km frem til hytta. Kolsjø 2 ligger til høyre for parkeringsplassen. De siste 50 meterne frem til hytta er litt humpete, vurder selv om du ønsker å parkere på parkeringsplassen eller kjøre helt fram til døra. 

Vinterstid vil vegen først brøytes ved 10-12 cm snødybde.

Vegbeskrivelse på Google Maps

Turtips

Andre aktuelle tilbud