Fjellbu - fin lita hytte nær vei ved elva Skjoma i Narvik

Hytta ligger innerst inn i Skjomendalen i Skjomen. Dette er et naturlig utgangspunkt for jakt, fiske, sykkelturer og friluftsliv.

Størrelse og ankomst

Senger til
3 personer
Areal
15 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
0,1 km (sommer)
0,8 km (vinter)

Adresse

Adresse
Fjellbu
Poststed
8523 Skjomen

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Fjellbu er en trivelig liten hytte som har gjennomgått en oppgradering, med nye senger, kokeapparat og nye husgeråd. Statskog sørger for at det alltid er ved og gass i hytta. Ute er det benker og bålplass. Det er god mobildekning.

 

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkelboks ved hyttedør. Har du et norsk tlf.nr vil du motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt friluftstorget i god tid før hytteleie tlf 742 13 000 (hverdager mellom kl.0800 og 1530), evnt send e-mail til friluftstorget@statskog.no. De med utenlandske tlf.nr. må kontakte friluftstorget for å få kode. Merk åpningstider. Nøkkelen legges tilbake samme sted ved avreise. Kontaktperson Ann-Hege, 91645938

 

Veibeskrivelse

Hytta ligger innerst i Skjomen, ta av E6 nord for Skjomenbrua inn mot Elvegård. Fra Elvegård følger du veien innover Skjomdalen til bro over Nordelva. Videre kjører en ca 700 meter og tar til høyre i kryss. Følg veien ca 650m frem til parkering. Derfra er det hundre meter til fots frem til hytta.

Turtips

Fjellbu er ei fin, lita hytte som ligger nær veien, innerst inn i Skjomendalen i Narvik kommune. Hytta er et naturlig utgangspunkt for jakt, fiske og friluftsliv.

Like nedenfor hytta renner Nordelva og Sørelva sammen og danner Skjoma.  Skjoma er en anadrom elv hvor det er både laks og sjøørret, fiskekort selges lokalt.  Det er muligheter for jakt og fjellfiske innover Skjomfjellet.

Hytta ligger i et lett tilgjengelig område gjennom et stort veinett som i sin tid ble bygget i forbindelse med kraftutbygging. Veinettet er og utgangspunkt for fine sykkelturer i vakker natur.

Fra Norddalen går det flere merkede DNT løyper inn i fjellet til flere av deres hytter og helt over til Sverige. Sjekk ut.no, Narvik, for flere  turtips.

Andre aktuelle tilbud