Reisavannhytta – hytte ved bredden av Raisjavri (Reisavann) i Nordreisa

Hytta ligger i et attraktivt turområde med muligheter for småviltjakt, fiske og multeplukking. Båt inkludert i leia. Evt. motor maks 10 hk må medbringes selv.

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
1
Areal
30 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
3 km (sommer)
40 km (vinter)

Adresse

Adresse
Reisavann
Poststed
9520 Kautokeino

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hytta ligger i et flott turterreng ved bredden av Raisjavri (Reisavann). Området er attraktivt som turområde hele året, samt småviltjakt, fiske og multeplukking. Nordkalottleden går forbi rett ved hytta (se link til turbeskrivelse under turtips).

Hytta leies ut med robåt, Kimple 370 Trout. For opptil 4 personer/400 kg. Det finnes redningsvester til bruk.

Ønsker du å benytte motor må du bringe med det selv.  Maks motorstyrke 10 hk.

Hytta har en felles inngang, med to avdelinger. En utleiedel med kodeboks for nøkkel, og en del som Fjelltjenesten bruker som tjenestehytte.

Utleiedelen har seks soveplasser: et soverom med køyeseng og dobbeltseng (110 cm bred), en rammemadrass/divan i stua, og en kan sove på sofa (hjørnesofa 3 + 3). Det er innlagt strøm og vedfyring, vann hentes i Reisavann.

Det er ikke dekning for mobil på hytta, men på en høyde 530 sørøst, i bakkant av hytta.

 

På vinters tid må man - hvis man ønsker å søke om scooterløyve, gjøre dette i god tid før man skal inn til hytta. Det er inntil to ukers behandlingstid hos kommunen på slike søknader. 

Mer informasjon på flg. nettside: 

http://www.nordreisa.kommune.no/motorferdsel-i-utmark-og-vassdrag.136733.no.html

Søk i god tid. 

 

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Reisavannhytta.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkelboks ved hyttedør. Har du et norsk tlf.nr vil du motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt friluftstorget i god tid før hytteleie tlf 742 13 000 (hverdager mellom kl.0800 og 1530), evnt send e-mail til friluftstorget@statskog.no. De med utenlandske tlf.nr. må kontakte friluftstorget for å få kode. Merk åpningstider. Nøkkelen legges tilbake samme sted ved avreise. Kontaktperson Ann-Hege, 91645938

Veibeskrivelse

Naturlig mål på fottur ruta Nordreisa-Kautokeino, på Nordkalottleden. Det må påregnes 2-3 dagers mars fra vegenden ved Saraelv i Reisadalen og fram til hytta. Med bil fra Kautokeino sentrum er det ca. 40 km i retning Bieddjuvaggi, før avkjøring på anleggsveg, evt. tursti fram til vatnet. Vinterstid er det mulig å benytte snøscootertraseen fra hhv. Nordreisa og Kautokeino. Hytta ligger 4 km fra traseen, men ved hytteleie KAN Nordreisa kommune gi dispensasjon for kjøring fram til hytta. Leietaker må må selv søke Nordreisa kommune om dispensasjon i god tid før leietidspunktet.

Turtips

Andre aktuelle tilbud