Langvasshytta – lita tømmerhytte ved Langvatnet i Balsfjord

Denne trivelige hytta ligger mellom Takvatnet og Skjold. Her kan en få jakt og fiskeopplevelser som de fleste bare kan drømme om.

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Areal
20 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 14:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0,2 km (vinter)

Adresse

Adresse
Takvassveien 648
Poststed
9334 Øverbygd

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hytta er lett tilgjengelig og ligger fint til ved Langvatnet mellom Takvatnet og Skjold. Du kommer inn i stua der det er to sofa, bord, to stoler og vedovn. Lenger inn er det kjøkkenkrok og soveavdeling. Er dere fire stykker, må en belage seg på å sove på sofa. Hytta har tømmervegger, med sjarmen som følger med det. Beregn litt tid på å få varme i hytta om det er kaldt ute. Ta med deg hodelykt, det er ikke strøm som lyskilde i hytta.

Hytta er et godt utgangspunkt for friluftsliv i nærområdet. Fiskevann rett ved hytta, ei kjempefin badestrand ved Fjellfroskvatnet ikke langt unna, bær, jakt -og turterreng rett ut fra hytta sommer og vinter. Vil du gå på toppturer, er hytta et fint utgangspunkt for det også. Sjekk ut.no Balsfjord og Målselv for flere turtips.

Kort og regler for jakt og fiske finner du på inatur.no

Aktivitet fra Mauken skytefelt kan høres ved hytta noen ganger. 

Båt medfølger ikke.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Langvasshytta.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkel:

Nøkkelboks ved hyttedør. Har du et norsk tlf.nr vil du motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt friluftstorget i god tid før hytteleie tlf 742 13 000 (hverdager mellom kl.0800 og 1530), evnt send e-mail til friluftstorget@statskog.no. De med utenlandske tlf.nr. må kontakte friluftstorget for å få kode. Merk åpningstider. Nøkkelen legges tilbake samme sted ved avreise. Kontaktperson Ann-Hege, 91645938

Veibeskrivelse

Ta av fra E6 på Heia og følg fylkesvegen i retning Øverbygd. Hytta ligger synlig til på høyre side av vegen ca 20 km fra vegrysset og 7 km fra Skjold. Sommer -og vinterparkering for personbil 70 m fra hytta.

Turtips

En tur til Andorvatnet, bygging av sandslott, eller bading i Fjellfrøsvatnet. Du kan også velge en av de mange toppturene i område, eller en grottetur om du våger det. Sjekk ut.no for Balsfjord og Målselv for flere turtips.

Andre aktuelle tilbud