Skrubbsbu - hytte ved elva Skrubbsåni i Valle i Njardarheim

Hytte i flott turterreng øst for Roskreppfjorden. Ca.tre timers gange til hytta langs turiststi sommerstid eller med egen båt. Njardarheim er et flott høgfjellsområde i Setesdal Vesthei/Ryfylkeheiene

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
2
Areal
45 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
6 km (sommer)
20 km (vinter)

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Beliggende øst for Roskreppfjorden. Fint turterreng. Egen båt inn Kverevatn (avh. av vannstand) eller lenger nord, deretter ca. 20/30 min. til fots. Stang- og garnfiskekort fås kjøpt.

 

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende.

 

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkel:

  • Leietakere som skal til hytter via Rosskreppfjorden, henter nøkkel til hytte og bom i kodeboks på garasjeanlegg ved  Rosskreppfjorden.
  • Hyttenøkkel til Skjerevasshytta og Øyarvassbu må hentes enten ved garasjen i Flatestøl eller ved Rosskreppfjorden.

 

  • Alle som skal inn bommen i Flatestøldalen og videre mot Svartevassmagasinet henter nøkkel i kodeboks på garasje 200 meter før bommen på anleggsvei mot Svartevannsmagasinet. Garasjen er siste bygning på venstre hånd før du kommer til bommen. Garasjen er brun og har villmarkskledning. 

 

  • Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. 

  • Som leietaker vil du få utlevert nøkkel til bomvei i tillegg til hyttenøkkel

 

Henvendelser om våre hytter i Njardarheim kan gjøres via e-post friluftstorget@statskog.no eller på telefon 742 13000 tast 1. Åpningstid 0800 - 1530 i juli 0900 - 1400.

 

Veibeskrivelse

Sommer:
Fra Sirdal : Brokke-Suleskardveien 17 km.
Fra Setesdal: RV 9 ca.
21 km til Rosskreppfjorden.

Deretter 1 km opp til demning og parkere
bilen. Egen båt (ca 5km) inn Roskreppfjorden til Kverevatn, evt. lengre nord
(vannavhengig), så 1km (1/2 time) gange. Alternativ: 4 km (3 timer) gange langs
turistløype på østsiden av fjorden.
Vinter: Fra Setesdal følger du RV 9 i 4
km. Ca 20 km (5-6 timer) på ski fra Furstøyl.

Turtips

Njardarheim:

Et flott høgfjellsområde i Setesdal Vesthei/Ryfylkeheiene. De lavest beliggende delene av området ligger fra 500 moh, og høyeste toppen er Urddalsknuten på 1434 moh. Området er dominert av de tre vannkraftmagasinene Blåsjø, Svartevassmagasinet og Roskreppfjorden.

 

Adkomst til store deler av området er med utgangspunkt fra Brokke-Suleskardveien, og med båt inn de to store vannkraftmagasinene Roskreppfjorden og Svartevassmagasinet. 

 

Snø og brøyting:

Brokke/Suleskardveien STENGER 1.november og åpner ikke før tidligst 20. mai. Veien opp fra Brokke-Suleskard veien og til båtrampe ved Rosskreppfjorden har ingen organisert brøyting eller strøing. Veien inn Flatestøldalen til Svartevassmagasinet har ingen fast brøyting. Generelt må det tas hensyn til vær og føre. Kjøring skjer på eget ansvar. Været snur fort og kjøreforholdene i fjellet kan bli vanskelig tidlig på høsten.

Vær oppmerksom på at snø og is kan ligge lenge i fjellet. Det er ikke uvanlig at det ligger is på Rosskreppfjorden og Svartevassmagasinet  fram til 20. juni. 

 

Ferdsel på regulerte vannmagasin:

Ved bruk av båt vær obs på at store vannmagasin kan være lunefulle og vannstanden kan variere mye. Ved ferdsel på vannmagasin, bruk sjødyktigbåt med kraftig nok motor. Husk redningsvest og følg med på værmeldingen.

 

Vær obs på istykkelse på vann og bekker -  vannmagasin spesielt.

 

Booking av hytter i forbindelse med småviltjakt:

Vi kan ikke garantere for småviltdagskort før cirka 1. september hvert år. Jegere som booker hytter lang tid i forveien gjør da dette på egen risiko. Dersom det da ikke blir tilgjengelige dagskort må en eventuell avbestilling av hytta skje etter Statskogs standard avbestillingsregelement.