Høgsjøhytta - godt vedlikeholdt tømmerhytte ved Høgsjøen i Gravberget på Finnskogen

Denne koselige hytta ligger 30 meter fra vannkanten. Her er det gode jakt- og fiskemuligheter. Robåt er inkludert i leia. Vinterbrøytet.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
5 personer
Antall soverom
0
Areal
38 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Gravbergsvegen 1942
Poststed
2283 Åsnes Finnskog

Veibeskrivelse

Kjør Rv.25 fra Elverum retning Trysil. Ved Circkle K-stasjonen i Hernes tar du til høyre skiltet Gravberget. Følg skilting mot Gravberget i 42 km. Sving til høyre skiltet Høgsjøhytta og kjør 3 km frem til hytta.

Vegbeskrivelse på Google Maps

Om oss

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Kontakt oss

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Høgsjøhytta ligger fint til like ved bredden av Høgsjøen i Gravberget. Her er store skogsområder med godt utbygd vegnett. Sykkelmulighetene er mange i dette rolige skoglandskapet. 

               

Du finner flere spennende fiskevann og elver med ørret, abbor og gjedde. Spesielt vil vi anbefale Høgsjøen hvor du kan være heldig å få flott ørret på over kiloen. I dette vannet er det hvert år store klekkinger av døgnflua Ephemera vulgata, en fluefiskers våte drøm.

 

Gravberget er en perle for friluftsliv. Vi vil anbefale en tur nord på Halsjøen. Her finner du flotte badestrender på Langneset, mens du helt sør i sjøen, ikke langt fra koia finner en fin plass med flere gapahuker. På ei øy utenfor Langneset finner du også en åpen trelavvo kalt Kompasset. Denne kan du vasse ut til på normal vannstand. Denne har sin egen perle av badestrand. 

 

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Høgsjøhytta.

Hytteregler/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. 

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Hyttenøkkel befinner seg i kodeboks ved hytta. For kode til denne ta kontakt med hytteoppsyn Solveig Bjørnerud på mobil 97702898 / epost Solveig.bjornerud@gmail.com. Du kan også kontakte friluftstorget på telefon 74 21 30 00 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no.

 

Sluttrengjøring kan om ønskelig avtales med hytteoppsynet.

Turtips

Andre aktuelle tilbud