Nystua - trivelig tømmerhytte ved Langvatnet i Namdalseid

Hytte med potensial for høy fiskefaktor! Godt utgangspunkt for skogsfugl- og harejakt eller bare å være på hyttetur. Båt inkludert i leia. Hytta ligger like ved Langvassheimen i Furudalen.

Størrelse og ankomst

Senger til
7 personer
Antall soverom
3
Areal
65 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 17:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0,2 km (vinter)

Adresse

Adresse
Furudalsveien 77
Poststed
7750 Namdalseid

Plantegning

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Video

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Hytta ligger ved langvatnet, nær Langvassheimen i Furudalen. Vinnermodell fra Skogselskapets konkurranse for skogshusvær, satt opp av skogskoleelever for over 50 år siden. Fint skogsfugl- og hareterreng, fiske i Langvatnet.

Båt følger med leie av hytta. 4 redningsvester henger i hytta eller i uthuset - 2 voksne og 2 barn. Fiskekort kjøpes på Inatur via tilbud som ligger nederst på denne infosiden om fiske på statsallmenning. Leietakerne tillates da å sette 7 garn samt fiske med oter i Langvantet - båtmotor ikke tillatt. Garn og fiskeredskaper må tas med av leietaker.

Vedr. søppel: Kommunen har satt ut container ved Osenkrysset. Det er derfor mulig for leietakerne å legge igjen sitt søppel der. Alternativt ta det med seg hjem.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Nystua.

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Tilsyn:  Erling Måøy, tlf: 41316707

Veibeskrivelse

Avkjøring fra riksveg 715 mellom Namdalseid og Osen. (Det er ca. 11 km fra Osenkrysset på Namdalseid). Ta av til Langvassheimen i Furudal ( skiltet ) - bomveg. Herfra er det ca. 2 km til Langvassheimen og Nystua ligger ca. 150 meter forbi Langvassheimen.

 

Turtips

Meget godt utgangspunkt for turer sommer og vinter, småviltjakt og fiske. 

 

 

 

Andre aktuelle tilbud