Gamle Øksne – tømmerhytte ved Øksnevannet i Kongsberg

Hytta ligger ved nordenden av Øksnevannet i Sølvverksskogen. Her er det flotte turområder og badestrand like ved hytta. Båt, stang- og garnfiske er inkludert i leia.

Størrelse og ankomst

Senger til
3 personer
Antall soverom
1
Areal
39 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 13:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0,1 km (vinter)

Plantegning

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Gamle Øksne er en nyoppusset hytte som ligger idyllisk til nede ved vannet Øksne på tun med en annen utleiehytte, Nye Øksne. Hytta har en solrik beliggenhet. Nærområdet til hytta er et offentlig friluftsområde med tilhørende badestrand. Det kan derfor være andre som besøker disse fine områdene.

Med Gamle Øksne som utgangspunkt har du tilgang fantastiske friluftsområder med åpne koier, turstier, badeplasser og mye mer. Skogsbilvegene i området egner seg veldig bra for sykling. Tar du med egen kano eller benytter båten som følger med leie av hytta er vannet Øksne et fint sted å padle eller ro med kanskje en liten sluk hengende etter. 

I vannet utenfor hytta finner du ørret, abbor og sik. Stang og garnkort for vannet Øksne er inkludert i leia, men du må ta med egne rengjorte garn. Maksimalt 3 garn pr natt pr hytte. For fiske i øvrige vann i Sølvverket løser man eget fiskekort.

Utedoen finner du i samme bygget som vedskjulet.

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende.

360-visning:    Utenfor hytta     Stue     Soverom     Kjøkken     Nede ved vannet    Fugleperspektiv

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkler

Kodeboks med hyttenøkkel montert på hytta.Kode blir sendt pr sms noen dager før oppholdet skal finne sted. Alternativt kan du ta kontakt med Friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no. Kontaktinfo for hytteoppsynet er oppgitt på kjøpskvittering. 

If you have a foreign telephone number, you must contact Friluftstorget on +4774213000 to get the code for the key box containing the key to the cabin. Do this no later than two days before your stay.

Veibeskrivelse

Kjør E134 omtrent 15 km mot Notodden fra Kongsberg. Når du passerer Buvannet tar du etter 1 km til venstre mot Øksne. Derfra er det 1,6 km frem til du parkerer ved hytta. 

NB! Vinterstid vil vegen først brøytes ved 10-12 cm snødybde.

Vegbeskrivelse på Google Maps

Andre aktuelle tilbud