Hjortejakt på Frei i Kristiansund - Kvalvåg kommunevald

Vi tilbyr jakt på 1 ungkolle av hjort i et lettgått terreng sentralt beliggende på Frei. Jakta leies ut for perioden 1. september til 22. september. Kjøtt er inkludert i prisen på 5000,-

Arter

  • Hjort

Kjøp/søk jakt her

INVITER PÅ TUR! Del på

Viktige datoer


07.06.2019 kl. 09:00

31.07.2019 kl. 23:59

Om oss

NJFF Møre og Romsdal

NJFF Møre og Romsdal har to ansatte, fylkessekretær og friluftsveileder, tillitsvalgte i styret velges på det årlige årsmøtet. Kontorsted er Skaret i Fræna kommune. Vi jobber for å sikre god drift og aktiviteter i våre 37 lokalforeninger. NJFFs motto er " Jakt- og fiskeglede til alle - for alltid", noe som er grunnlaget for all vår aktivitet.

Kontakt oss

NJFF Møre og Romsdal

Håvard Wiggen

93066912

havard.wiggen@njff.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Priser

- Hjort: Ungkolle Kr 5000,- (inkl. kjøtt)

 

Mer detaljert beskrivelse

NJFF Møre og Romsdal har inngått avtale med Kristiansund kommune om jaktrettighetene på to tidligere Statskogeiendommer på Frei. Det kan jaktes hjort. Jakten foregår i et lettgått terreng sentralt beliggende på Freiøya. Jaktterrenget ligger sentralt til ca 20 min fra Kristiansund sentrum og ca 45 min fra Molde.

 

Jakta i terrenget skal i hovedsak gjennomføres som opplæringsjakt, men minst ett dyr selges gjennom Inatur. For å få tilgang på hjortejakt må det søkes ved å sende e-post til havard.wiggen@njff.no, og vi vil foreta en trekning blant søkerne. Vi selger nå et løyve på ei ungkolle i dette terrenget. Terrenget er todelt, og denne jakten gjelder den delen som heter Kvalvågdalen. Et jaktkort gjelder for 3 uker. Det selges ikke jaktkort for rådyr i år pga liten bestand. 

Tilbudet er åpent for alle.

Jaktregler

All jakt på Or og Kvalvåg kommuneskog skal hensynta annet friluftsliv. Jakt skal foregå på anviste områder for å ta hensyn til andre brukere av området. Kjentmenn fra Kristiansund og Nordmøre jff eller NJFF Møre og Romsdal skal være med som kjentmenn i området før all jakt.

Jegeren som blir tildelt jakta kan ha med seg inntil to andre jegere på jakta. Navn på disse to må meldes inn til NJFF Møre og Romsdal før jaktstart. Gyldig jegeravgift må forevises. Jegeren kan ha med så mange drivere uten våpen han/hun vil.

Jegeren som vinner trekningen vil få tilsendt faktura som må betales før jaktkort sendes ut. Hvis faktura ikke betales, går tilbudet om jakt til nestemann.

 

Jegere skal ha tilgang på godkjent ettersøkshund. Avtale om ettersøkshund må forevises før jakt starter. Vi kan formidle kontaktinfo til godkjente ekvipasjer, men det er jegerens ansvar å ha dette i orden.

Jakttips