Statskog Reisaelva: Alle soner 2022

Reisaelva stenges for laksefiske sesongen 2022. Dette gjelder også fiske etter sjørøye. Reisaelva is closed for salmon fishing in the 2022 season.

Arter

  • Laksefiske

Beliggenhet

Kontakt selger

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Kjøp laksefiske her

Om selger

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Fiskekvoter

Reisaelva stenges for laksefiske sesongen 2022. Dette gjelder også fiske etter sjørøye.  

 

Reisaelva is closed for salmon fishing in the 2022 season.

Fiskeregler

Fiskekort er kun gyldig sammen med bevis for betalt fiskeravgift.

Kartet på salgssiden er kun veiledende. Oppmerking i elva, og/eller lokale fiskeregler, er til enhver tid gjeldende for gyldig fiskeområde.

Fiskeregler/vilkår

Ved kjøp av dette kortet aksepterer du vilkårene/fiskereglene som er nevnt under fiskekvoter på denne siden i tekst eller som en egen lenke. 

 

Som innehaver av fiskekort hos Statskog må fiskere være forberedt på at fisket ved behov kan reguleres. Eksempler på slike reguleringer kan være begrensninger av antall fiskere, fisketid, endringer av soner/vald og/eller innføring av fangstbegrensninger (bag-limit). Slike reguleringer gir ikke rett til refusjon av innbetalt beløp.

Fiskekort er personlig og kan ikke overføres til andre.

 

For kjøp av jakt-/fiskekort, som gjelder for en bestemt dato eller et bestemt tidsrom, foreligger ikke angrerett, jf. angrerettloven § 22 bokstav m.