Laksefiske i Reisaelva sone 6 til 10.

Reisa Friluftssenter tilbyr laksefiske på hele 15 eiendommer i Reisaelva fra sone 6 til og med sone 10. Prøv våre pakketilbud for den komplette opplevelsen.

Arter

  • Laksefiske
  • Laks
  • Sjøørret
  • Sjørøye

Kjøp laksefiske her

INVITER PÅ TUR! Del på

Om oss

Reisa Friluftssenter AS er lokalisert i Sappen leirskole i hjertet av Reisadalen, ca 30 minutters kjøring fra tettstedet Storslett i Nordreisa kommune og 15 minutter fra vakre Reisa Nasjonalpark.

Vi tilbyr et spennende opplevelsesbasert ferieopphold i rolige og vakre omgivelser.

 

I Sappen har det vært drevet leirskole siden 1970 tallet. Stedet er godt egnet for familier med en stor inngjerdet tomt som også rommer fotballbane av gress.  

Rom av enkel standard og ekte norsk tradisjonskost med gode råvarer.

 

Vi tilbyr en rekke opplevelser og tjenester for våre gjester. Dette inkluderer men er ikke avgrenset til:

- Laksefiske

- Døgnplass for camping

- Overnatting 

- Matservering

- Skjenkebevilling

- Kanoutleie

- Båtutleie

- Guidetjenester til elv, fjord, skog og fjell.

- Elvebåttransport

- mm.

 

Kontakt oss

Reisa Friluftssenter AS

Thomas Henriksen

77765501 eller 97966097

Reisafriluftssenter@hotmail.com

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Fiskekvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Fangstrapportering

For å fiske her må du levere fangstrapport etter turen.

Rapporter fangst

Mer detaljert beskrivelse

Reisa Friluftssenter AS representerer et samarbeidsfelleskap bestående av rettighetshavere til 15 grunneiendommer i midtre del av Reisaelva og forvalter salg av fiskekort til laksefiske på vegne av disse. Dette utgjør det største private samarbeidsfellesskapet i Reisaelva. Til sammen forvalter vi kortsalget til ca. 13 kilometer elvebank som strekker seg over 5 av elvas soner, fra sone 6 til og med sone 10. Sone 7 ligger i gangavstand til friluftssenteret.

 

Området ligger godt beskyttet for vær og vind og har langt flere soltimer enn gjennomsnittet i fylket. Her ligger en av verdens nordligste urskoger og nord Skandinavias høyeste fossefall. Reisadalen har en artsrik flora og fauna. Bjørn, jerv, gaupe og rådyr er blandt dyrene som finnes her. Elva er urørt av større utbygginger og det er ingen oppdrettsanlegg i fjorden. Elva er kjent for å huse usedvanlig storvokst laks på tross av at det er en middels stor elv. Laksestammen i Reisaelva har en karakteristisk bred halefinne og et spesielt imponerende utseende. Det har i de siste sesongene vært mye storvokst sjøørret i elva. I tillegg er det gode bestander av sjørøye, brunørret og innlandsrøye.

 

Flere av elvas største kulper ligger i våre soner og det er en rekke kjente gode fluestrekk. Noen strekk er best egnet til dorging med båt og vi tilbyr båtutleie eller guide med båt til disse. Lange strekk er viltvoksende og urørt av utbygginger og det er lite elvebåttrafikk i området. Det er alltid stor laks i våre soner vi har god plass mellom hver fisker.  

 

Nytt for sesongen 2020 er at vi i år tilbyr våre fiskekort på nett via inatur.no og at kortene tilbys eksklusivt til kunder med norsk bostedsadresse grunnet usikkerhet knyttet til karantenebestemmelser for utenlandske tilreisende. Dette gir en unik mulighet for tilgang til fiskestrekk som normalt har vært fullbooket lang tid i forveien og derfor har vært utilgjengelig for allmenheten. 

 

Vi anbefaler varmt våre weekend- eller ukespakketilbud som inkluderer overnatting på enerom, 4 måltider pr dag med mulighet for å smøre matpakke til elva, fiskekort, desinfisering og båtleie til båtstrekkene. Pakketilbudet inkluderer også gjennomgang av de aktuelle sonene til fots med guide på morgenen før fiskestart. Med en fiskepakke fra oss får du fiske på flere spennende eiendommer gjennom uka, dette maksimerer sjansene for å finne fisken. Vi sprer fiskerne ut over området så mye som mulig, mye av tiden har du elvestrekket helt for deg selv. 

 

Vår lokalkjente guide tilbyr også guidet fiske med båt. Kontakt oss pr mail eller telefon for et tilrettelagt guidet opplegg til ditt opphold. 

 

Vedrørende Corona-pandemien:
På grunn av coronasituasjonen vet vi ikke per dags dato hvordan sommeren blir. Reisa Friluftssenter AS vil følge de råd og anbefalinger som blir gitt av nasjonale myndigheter. Det er ikke kommet noen restriksjoner for salg av fiskekort eller gjennomføring av laksefiske. Per nå vil sesongen gå som planlagt. Hvordan situasjonen utvikler seg de neste månedene mot sesongstart er umulig å forutsi. På bakgrunn av dette er det ikke mulig å garantere at restriksjoner ikke vil bli innført også for laksefiske. 

 

Til info refunderes ikke kjøpte fiskekort eller fiskepakker dersom laksesesongen blir helt eller delvis kansellert, eller om fiskere selv må kansellere fiskekort på grunn av restriksjoner i forbindelse med corona-pandemien. 

 

Information for foreign customers regarding the corona pandemic:

The Norwegian government has implemented a mandatory 14 day quarantine for all travellers into Norway from a foreign country. For our own and your safety we cannot offer our online deals to foreign customers at the moment. If you are able to document that you have completed your quarantine prior to your stay in Reisa and wish to book a stay with us, please contact us via email or telephone. We will update our page with current information as soon as possible. Thank you for understanding. Best regards, the staff.

Fiskeregler

Fiskekort er kun gyldig sammen med bevis for betalt fiskeravgift.

Se Reisaelva.no for fiskeregler i Reisaelva.

Link: http://reisaelva.no/fiskeregler-2020.6281084-19934.html

Gode fisketips

Våre pakketilbud inkluderer gjennomgang av sonene til fots med guide på morgenen første dag før fiskestart. 

Elva har mye sjørøye og sjøørret og det er mulighet for fiske i joselva og josvannet om man har kort i sone 7. Så det er lurt å ta med seg en mindre stang som passer også til slikt fiske. 

Husk mygghatt og insektsmiddel ;).