Kondisjonstrening 2023, Vassfjellet - for medlemmer i Nordenfjeldske Fuglehundklubb

Kondisjonstrening allerede i juli? Bynært terreng i flotte områder i Vassfjellet, krever saue renhets bevis. Bilvei helt opp til toppen. Trenigen er et eksklusivt tilbud til medlemmer i NFK.

Arter

  • Lirype
  • Fjellrype
  • Tiur
  • Orrfugl
  • Jerpe

Beliggenhet

Viktige datoer


29.06.2023 kl. 09:00

Kontakt selger

Nordenfjeldske Fuglehundklubb

post@nordenfjeldskefk.no

post@nordenfjeldskefk.no

Kjøp/søk kort her

Om selger

For å kjøpe dette tilbudet på inatur.no må jegeravgiften være betalt og registrert i Jegerregisteret. Betal jegeravgiften online, så registreres den med en gang og du kan kjøpe treningskortet umiddelbart.

 

Husk å ta med saue renhets bevis og kvittering på betaling i Inatur !

 

 

Nordenfjeldske Fuglehundklubb har som formål å arbeide aktivt for jakthundsak og fuglehundsport med fuglehundraser godkjent av Norsk Kennelklubb. Klubben har samarbeidsavtale med NKK og derved med spesialklubbene og de øvrige samarbeidende klubbene.

 

Vi er en hyggelig og inkluderende klubb som arrangerer aktiviteter, kurs, utstillinger, jaktprøver og interessante medlemsmøter for alle fuglehundfolk - uansett fuglehundrase! 

Innmelding i klubben koster 320 kr og kan gjøres på hjemmesiden til Nordenfjeldske Fuglehundsklubb

 

 

Jaktkvoter

Mer detaljert beskrivelse

 

Formiddagskort har oppmøte kl 09.30 ved Prix butikken på Kvål, og Ettermiddagskort man-fre oppmøte kl 17.30 ved Prix Kvål.

Man kjører samlet opp igjennom bommen og opp til treningsterrenget, veien går helt opp så man kan starte treningen av hunden med en gang.

 

PS!!- for å kjøpe dette tilbudet på inatur.no må jegeravgiften være betalt og registrert i Jegerregisteret. Betal jegeravgiften online, så registreres den med en gang og du kan kjøpe treningskortet umiddelbart.

 

Det er ikke mulighet til organisert videreformidling av denne aktiviteten til andre klubber eller organisasjoner.

 

NB!!Dersom du ikke er registrert i jegerregisteret må du kontakte klubben for å få kjøpt deg treningskort.

 

Husk å ta med saue renhets bevis og kvittering på betaling i Inatur !!

 

Velkommen !

Jaktregler

Det betales for hvert treningsdekken, kjøper av treningsdekken er fritt disponibel til å bytte dekkenet mellom flere hunder, har du kjøpt ett dekken kan du altså ha med flere hunder , men bare en hund løs til enhver tid.