Opplæringsjakt rype, Omlid

SRJF har gleden av å kunne tilby opplæringsjakt på rype for førstegangsjeger.

Arter

  • Småvilt
  • Lirype
  • Fjellrype
  • Orrfugl

Kjøp/søk kort her

INVITER PÅ TUR! Del på

Veibeskrivelse

E39 til Ålgård og Rv45 til Sinnes.Ta av til høyre mot Tonstad. Eller E39 til Helleland og Rv42 til Tonstad. Ved bro på Tonstad ta til venstre mot Øvre Sirdal. 

Viktige datoer


16.06.2020 kl. 09:00

22.06.2020 kl. 23:59

Om oss

Stavanger og Rogaland Jeger- og Fiskerforening er en interesseorganisasjon for alle med jakt og fiske som hobby. 

 

​Foreningen arbeider blant annet for at alle kan få adgang til jakt og fiske. Dette arbeidet skjer både gjennom politisk påvirkning og ved at foreningen leier ut jakt- og fisketerreng. SRJF arrangerer også jegerprøvekurs og andre arrangementer som annonseres via vår hjemmeside, epost og SMS. Vi er over 2500 medlemmer, men vil gjerne bli flere.

 

Velkommen som medlem i SRJFF!

Kontakt oss

Morten Folkvord

918 00 123

kun_mobil@epost.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Jaktkvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Fangstrapportering

For å jakte her må du levere fangstrapport etter turen.

Rapporter fangst

Mer detaljert beskrivelse

SRJF opplæringsjakt er kun tilgjengelig for medlemmer av SRJF.

Dette er et tilbud til førstegangsjegere. Vi vil møtes til gitt tidspunkt om morgenen den 10/9 og det er viktig at du som kjøper er presis. Instruktørene vil ikke vente lenger enn 15 min før vi skal transporteres over vannet. Ring Morten Folkvord på 91 800 123 for nærmere instruksjoner. Her får du en ekslusiv mulighet til å bli med 2 erfarne jegere med fuglehunder. En dyktig jaktpremiert og en unghund som skal på sin første jaktsesong.

 

Beliggenhet

Eiendommen er på ca. 3.000 da. og strekker seg fra Handelandslona / Tjørhomvatnet og ca. 1,5 km i syd- østlig retning mot gården Ausdal i Sirdal kommune. Høyde fra K 500 til K 795. 

 

Jegeravgift

Betaling av online jaktkort krever at jegeravgiften er registrert betalt hos Jegerregisteret. For umiddelbar registrering, benytt online betaling hos Jegerregisteret. (NB betaling via nettbank tar inntil 3 arbeidsdager)

 

Kart 

M 711: 1312 I, Øvre Sirdal. 

Ved jakt på SRJF terreng plikter man å skaffe seg godt nok kart og tilstrekkelig kunnskaper om terrengets grenser, se vedlagt kart for mer informasjon.

Jaktregler