Dressurområde

Stange Jeger og Fiskeforening administrerer ei øy i Ottsjøen hvor vi har dispensasjon fra båndtvangen. Her kan du slippe hunden og la den løpe fritt fra 1. Juli

Arter

  • Småvilt

Beliggenhet

Viktige datoer


01.04.2020 kl. 09:00

Kontakt selger

Stange JFF

Siw Kristin Moen

95998550

siwkristinmoen@gmail.com

Kjøp/søk kort her

Om selger

Stange Jeger- og Fiskeforening ble etablert i 1909. Vi er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, som er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere.

Jaktkvoter

Det er ingen kvotebegrensninger på dette tilbudet.

Mer detaljert beskrivelse

1. juli anses yngleperioden å være over. Båndtvangen gjelder fram til 20. august, men på Stjernebeita, ei øy sør i Stange, er det fra og med juli dispensasjon fra båndtvangbestemmelsene, og derfor mulig å slippe hund etter avtale.

Øya ligger i Ottsjøen, på kommunegrensa mellom de tre kommunene Stange, Nord-Odal og Eidsvoll. Adkomsten ligger i Stange kommune, i nordenden av øya, og er opparbeidet med en klopplagt sti med port. Utleie av dressurområdet organiseres av Stange JFF, og medlemmer og andre kan leie øya til hundetrening. Pris for leie er kr. 150,- for 3 timer for medlemmer i NJFF. Ikke-medlemmer kr. 300,-.

 

Om du vil overnatte så booker du siste økt kl 21-24 og 0600-0900 dagen etter.

 

Merk at øya er åpen for fri ferdsel også for de uten hund. Leietakere kan ikke bortvise andre selv om området er booket. Andre kan selvfølgelig ikke ta med hund hverken løs eller i bånd  på området. 

 

NB, vi tar det som en selvfølge at hundeeier rydder opp etter seg selv og hunden. Og har du ikke booket området gjelder generell båndtvang. Overtredelse kan medføre anmeldelse. 

 

Utlån av båter:

Medlemmer av Stange JFF har mulighet til å låne robåter gratis.​ Båtene er plassert ved ulike sjøer i almenningen.

Kontakt fiskeutvalget​ for ytterligere informasjon og avtale.​

​​​

Kanoutleie:

Foreningen har ​fire kanoer på tilhenger som leies ut. 

Pris medlem​mer: kr. 100,- pr. dag pr. kano + tilhenger kr. 100,- 

Pris ikke-medlemmer kr. 150,- pr. dag pr. kano + tilhenger kr. 100,-​

Mer informasjon om dette fås ved å kontakte Siw Moen på siwkristinmoen@gmail.com eller  telefon 95998550

 

 

 

 

 

Jaktregler

X

Veibeskrivelse

 

Fra vest tar du av fra E6 på Strandlykkja og kjører fylkesvei 228 (1896) østover til skiltet avkjøring avkjøringen til Granerudsjøen (6 km). Her tar du skogsbilveg sørover til Granerudsjøen (Bomavgift). Ved Granerudsjøen er det skiltet til Ottsjøen (til venstre) der Stjernebeitet dressurområde ligger. Skiltet parkering for dressurområdet. Sti fra parkering og ut til området.

Kommer du fra øst tar du av fra RV 24 på Bruvoll og kjører vestover på fylkesvei 228 (1896) til skiltet avkjøring til Granerudsjøen (14 km). Her tar du skogsbilveg sørover til Granerudsjøen (bomavgift). Ved Granerudsjøen er det skiltet til Ottsjøen (til venstre) der Stjernebeitet dressurområde ligger. Skiltet parkering for dressurområdet. Sti fra parkering og ut til området.