Augustjakt på bukk. Kort på 50.000 dekar i Nes og Aurskog-Høland, Akershus

Stangeskovene AS selger et lite antall kort på råbukk på et 50.000 dekar stort område i Nes, Akershus.

Arter

  • Rådyr

Kjøp/søk kort her

INVITER PÅ TUR! Del på

Viktige datoer


01.01.2022 kl. 09:00

Om oss

Stangeskovene AS er et aksjeselskap dannet  med basis i virksomheten og eiendommen til Niels Anker Stang i 1899. 

I dag er våre virkesområder byggevarer, trelast og skog- utmarksforvalting. Vi har kontorer på Vikodden i Aurskog-Høland.

Stangeskovene AS forvalter en eiendom på totalt 230.000 da med skog, myr og vann. I dette ligger også ca. 60 hytter og hus. Eiendommene har beliggenhet i kommunene Halden, Marker, Aurskog-Høland, Fet, Nes og Eidskog. Totalt har vi 200 km med skogsbilvei.

Alt av jakt, fiske og hytter leies ut. Enten på åremål, via kortsalg eller ekslusivt for kortere perioder. Vi gjør deler av veinettet tilgjengelig mot veiavgift. Kortsalg og korttidsutleie av hytter og småviltjakt legger vi ut på inatur, men se også vår hjemmeside for ledig åremålsleie og storviltjakt.

Vi har gjennom vår snart 120 årige histore lært å være en langsiktig forvalter. Mye av inntektene fra jakt, fiske og vei går i dag tilbake inn i skogens kapitalforvaltning i form av viltpleie, utsetting av fisk, taksering av småvilt eller vedlikehold av vei. 

Besøk gjerne vår hjemmeside for mer informasjon om oss og hva vi tilbyr.

www.stangeskovene.no

Kontakt oss

Stangeskovene AS

63865900

Sten.ivar.tonsberg@stangeskovene.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Jaktkvoter

En bukk per kort.

Mer detaljert beskrivelse

Ønsker du å snike deg ut etter bukken i august? Oppsøke hogstflater og myrdråg mens morgensola sakte jager morgendisen vekk. Kanskje med lokkefløyte på lydløse støvler?

Stangeskovene tilbyr et lite antall kort på rådyrbukk på ca 50.000 dekar skogsmark beliggende i Aurskog-Høland og Nes i Akershus. Området er sammenhengende og et utfordrende mosaiklandskap med eldre og yngre skog, og vil være noe for enhver smak.

I tilknyttning til jaktområdet leier vi også ut hytter, Skyttersteinkoia og Buneskoia. Se våre andre tilbud for disse hyttene. 

Slakteri med mulighet for kjølerom kan også leies.

Jaktregler

Jakten utføres som augustjakt etter gjeldene lover. Kun rifle og uten drivende hund.

Utleier kan være behjelpelig med ettersøkshund mot godtgjørelse om kortkjøper ikke selv har tilgang på dette.

Andre aktuelle tilbud