Småviltjakt Vestsida jaktområde, Bø i Vesterålen

Jaktkort for jakt på rype og orrfugl i Vestsida jaktområde i Bø i Vesterålen. Jakta starter 1. oktober.

Arter

  • Småvilt
  • Lirype
  • Fjellrype
  • Orrfugl

Beliggenhet

Kontakt selger

Vestsida Jaktområde

Fred Tore Fagereng

95079087

fred.fagereng@gmail.com

Kjøp/søk kort her

Om selger

Vestsida jaktområde strekker seg fra Steinsvika i sør til Lynghaugen i nord i Bø i Vesterålen (Steinsvik, Steine, Vinje, Kleppelv, Gimstad, Fjærvoll, Føre, Lynghaug, Hole og Forøy) og består av 18375 dekar utmark. Området har svært varierende jaktterreng og  består av fjell, myr og skogsområder. Det er en del skogsveier i området og mange adgangspunkter fra hovedvei. Se kart for detaljer.

 

Jaktområdet støter mot jaktfelt på Bøstrand

Jaktkvoter

2 ryper pr dag

2 orrfugl i uka

 

 

Fangstrapportering

For å jakte her må du levere fangstrapport etter turen.

Rapporter fangst

Mer detaljert beskrivelse

360 panorama bilde tatt fra Fjærvoll viser store deler av jaktområdet, fjellrekka som avgrenser området mot øst http://nnlp.no/360grader.swf

Jaktregler

Det er en dagskvote på 2 ryper pr dag og 2 orrfugl i uka.

Det er IKKE tillatt å skyte hare.

Jegerne oppfordres til å skyte kråke, ravn og rev.

 

Merk at du som jeger har plikt til å rapportere fangst og ikke fangst, og at manglende rapportering vil medføre at nytt jaktkort nektes. Kortet kan ikke overdras og skal forevises på forlangende. Det samme gjelder evt. fangst. Regn med å bli kontrollert i år. Det vil bli en intensivering av kontrollene.

 

Eiendom 32/3 på Lynghaugen er ikke tilgjengelig for jakt av småvilt. Jeger plikter å sette seg inn i hvor dette området er.

Veibeskrivelse

Som kartet viser kan man jakte fra Steine i sør til Lynghaugen i Nord. Det er mange veier og parkeringsplasser nærliggende området. Anbefaler å bruke parkeringsplassen ved barnehagen på Fjærvoll, parkeringsplass på Øver-Gimstad,parkeringsplassen utenfor skytterhuset i Sikan eller parkering ved trafostasjonen i Brenna. Disse er merket på kartet og har god plass til parkering.

 

Gjør oppmerksom på at eiendom 32/3 på Lynghaugen ikke er tilgjengelig for jakt.

Andre aktuelle tilbud