Maries Hus - staselig bygg på Renå gård i Meråker

Gammelt, staselig og romslig hus ved Renå Gård. Huset har god beliggenhet for mangfoldige aktiviteter i Meråker-området som jakt, fiske og turer hele året. Kun 10 min med bil til alpinbakken.

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
4
Areal
140 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Mellomriksvegen 3796
Poststed
7530 Meråker

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Marius Hus er et gammelt, staselig hus med god beliggenhet for aktiviteter i Meråker området. Herfra kan du enkelt kjøre 10 minutter, og deretter være klar i alpinbakken for en herlig dag i løypene. Huset ligger rett ved E14 med bilvei helt til døren.

Maries Hus har et areal på rundt 140 m2 fordelt på to etasjer. I underetasjen er det garderobe, stue, bad, soverom og tørkerom. Andre etasje har tre soverom og ett bad. Totalt 8 senger fordelt på 4 soverom. Huset har vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin og alt annet som hører til en bolig. Alt av puter og dyner er inkludert. Ta med eget sengetøy. Kjøkkenet har alt det du trenger av utstyr. Dyr er velkomne, men ikke i hyttemøblene. Det er tre hundegårder ved siden av huset.

Se Kundeanmeldelser fra andre som har besøkt Maries Hus

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Nøkkel: 

Hytta har nøkkelboks med kode. Du vil motta en SMS med kode noen dager før ankomst. Dersom så ikke skjer - kontakt Friluftstorget i god tid før leieperioden starter for å få oppgitt koden. Friluftstorget har åpent hverdager fra kl 8-15.30. Tlf: 74213000 tast 1 friluftstorget@statskog.no

Andre aktuelle tilbud