Baugsberget Fjelltopphytter - Granstua

Vær tett på naturen, nyt utsikten og overnatt i unike og eksklusive fjelltopphytter på kanten av Baugsberget, i Alvdal. Lunt plassert blant grantrær og blåbærlyng ligger Granstua.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
4 personer
Antall soverom
1
Areal
17 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
1,5 km (sommer)
1,5 km (vinter)

Veibeskrivelse

Baugsberget Fjelltopphytter ligger sentralt i Alvdal i Innlandet kommune, midt i mellom Oslo og Trondheim.

Baugsberget ligger sentralt i Alvdal med umiddelbar nærhet til riksveg 3, som er hovedferdsåren gjennom Nord-Østerdal.

Parkeringsplassen til hyttene ligger ca. 2,5 km fra Alvdal sentrum, med jernbanestasjon og butikker. Nærmeste adresse til hyttenes parkeringsplass er Vestateveien 56, 2560 Alvdal. Ved parkeringen er det en plakat med kart og informasjon. Stien til hyttene begynner her. For å komme frem til hyttene må du gå ca. 1,5 km og opp 300 høydemeter på sti fra parkeringsplassen. 

Om oss

Baugsberget Fjelltopphytter vil gi deg en særegen opplevelse med høy komfort og kvalitet som i kombinasjonen med naturen og utsikten legger til rette for rekreasjon.

Samspillet mellom kulturlandskap og urørt natur gjør omgivelsene frodig, variert og spennende. Vi er opptatt av å gi deg en eksklusiv opplevelse av høy kvalitet, med fokus på ro og rekreasjon.

Vi sørger for at sengen er oppredd med nyvasket sengetøy (til sovesofaen vil dyner og puter være oppredd og klar til bruk), og at hytta er strøken og renvasket til du kommer. Utvask etter oppholdet slipper dere altså å tenke på.

Alt vil ligge til rette for at du skal koble av og kun nyte naturen og selskapet.

For mer info:

Kontakt oss

Baugsberget Fjelltopphytter

+47 934 44 692

hei@fjelltopphytter.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Lunt plassert blant grantrær og blåbærlyng ligger Granstua.
Her kan du finne roen med vakker utsikt sørover elvedalen, over jorder og inn i fjellheimen.  Inntil dobbeltsenga har vi plassert store vinduer som gir deg følelsen av å sove ute. Her våkner man av at soloppgangen stryker over hodeputa og man kan nærmest kjenne at naturen klatrer opp i senga. En sovesofa av høy kvalitet slås enkelt opp og gir hytta soveplass til fire personer. 

Vi sørger for at sengen er oppredd med nyvasket sengetøy, og til sovesofaen vil dyner og puter være oppredd og klar til bruk.

Mer informasjon
Solcelleanlegg med omformer som gir 230V-anlegg, kjøleskap, gassbluss, stekepanner og kasseroller for matlaging, kjøkkenkum med vaskevann i krana, kaffemaskin fra Nespresso, eget rom med biologisk toalett med urinseparasjon, oljepeis og termostatregulert panelovn.

Med disse fasilitetene vil du komme til en varm hytte hvor du kan bruke ordinære ladere, ta med mat og drikke som kan legges kaldt, og varme mat i stekepanner og kjeler.

Inn- og utsjekk:

Hyttene er klar for innsjekk kl. 15:00
Dørene har kodelås. Dere får tilsendt kode til døren på SMS før ankomst
Utsjekk fra hyttene er senest kl. 12:00

Priser

Pris per døgn er for to personer

Dersom det er flere enn to personer er det et tilllegg på 750 kroner per døgn per person. Velg pristillegg i bookingkalender før du går til betaling.

- Leie 1 person ekstra pr. dag 750 ,- (for person 3)

- Leie 2 personer ekstra pr. dag 1 500 ,- (for person 3 og 4)

 

Hytteregler/Avbestillingsregler

Bestilling
Antall personer, pris, losji, samt øvrige produkter og tjenester som skal leveres av Baugsberget Fjelltopphytter fremgår av ordrebekreftelsen som du vil motta etter bestilling.

Avbestilling
Ved avbestilling frem til senest 31 dager før ankomst, refunderes hele beløpet, minus et gebyr for booking på kr. 250,-.
Ved avbestilling mellom 31 og 7 dager før ankomst refunderes 50% av beløpet, minus et gebyr for booking på kr. 250,-
Ved avbestilling senere enn 7 dager før ankomst refunderes ingen ting. 

Dersom du må avbestille på grunn av sykdom, anbefaler vi å sjekke opp om din reiseforsikring dekker dette.

Avbestilling gjøres skriftlig ved å sende e-post til hei@fjelltopphytter.no

Inn- og utsjekkingstider
Bestilte overnattingsplasser garanteres å være klare for innsjekk fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Utsjekking er kl. 12 på avreisedag.

Force majeure
Hendelser utenfor avtalepartenes kontroll – for eksempel streik, brann osv. som gjør det umulig å oppfylle forpliktelsene i denne avtalen – gir rett til å heve avtalen uten erstatningsansvar.

Nøkkelhenting

Dørene har kodelås, og dere får tilsendt kode til døren på SMS før ankomst.

Turtips

På grunn av sin næringsrike berggrunn er Baugsberget skogkledd og svært frodig. Den merkede rundturen på Baugsberget går oppom toppen på 907 moh. Her er det en fantastisk panoramautsikt, blant annet innover Alvdal Vestfjell.  Stien går videre om de nedlagte gruvene hvor det er laget en kultursti med informasjon om gruvedrifta, som går innom både gruver, kullmiler og tufter etter taubanen og hus fra 1700-tallet.


Topptur på snaufjellet
Dersom dere ønsker dere en topptur på snaufjellet, er det stiforbindelse til et fjellområde, «Klettan», som er starten på Alvdal Vestfjell. Kun 2,5 km fra Baugsberget Fjelltopphytter er dere på snaufjellet, og kan boltre dere i fantastisk fjellandskap, med stier som snor seg mellom kratt, mose og lyng og flere topper på rundt 1000 moh. 

 

Opplev Nord-Østerdal
Ønsker dere å oppleve regionen, ligger Baugsberget sentralt plassert i Nord-Østerdal, med nærhet til Stasjonsbyen Steia, Huset Aukrust, Tronfjell, Alvdal Vestfjell, Rondane, Savalen og Røros.

Andre aktuelle tilbud