Almenningshytta. Koselig helårssted i strandkanten ved Skjelbreia.

Koselig hytte i strandkanten ved Skjelbreida. På sommer og høst er dette et flott utgangspunkt for jakt, bading, fiske, padling og på vinteren er det flotte langrennsløyper rett utenfor hyttedøra.

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
2
Areal
90 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 15:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Skjervetråkket
Poststed
2740 Roa

Beliggenhet

Kontakt utleier

Gran Almenning

Tom Arne Grini

99358479/61313050

tom.arne@gran-almenning.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

 

Gran Almenning tilbyr salg av jaktkort på skogsfugl, hare, rådyr og hjort på våre skogsområder på øst og vestsiden av Randsfjorden gjennom inatur. Vi selger også fiskekort på Veståsen. I tillegg har vi 4 hytter for døgnbasert utleie. Skogen ligger i Gran kommune i Innlandet, og i Lunner og Jevnaker kommuner i Viken. På østsiden av Randsfjorden har vi en stor sammenhengende teig, og på vestsiden har vi en mindre sammenhengende teig.

Om hytta

Stor og fin hytte beliggende for seg selv i utkanten av hytteområdet ved Skjervetråkket. Det er innlagt strøm, men oppvarmingem av hytta er basert på fyring med ved. Hytta har en stor fin stue med spisestue, sofahjørne, peis, og vedovn. Kjøkkenet er i eget rom og er utstyrt med to kjøkkenbenker, kjøkkenutstyr, kjøleskap, komfyr, avtrekksvifte og kjøkkenbord med sittebenk. To soverom med fire senger på hvert rom. Utedo og ved i eget uthus. Flott uteområde ned mot vannet Skjelbreia hvor hytta disponerer egen båt som ligger i båthus like ved.

 

For veibeskrivelse til hytta kan du legge inn startadressen din her: Veibeskrivelse

Hytte-/Avbestillingsregler

Hytteregler

Hytta leies ut til voksne, ansvarsbevisste ordensmennesker. Minimum leieperiode er 1 døgn. Helger er sammenlåste slik at man i forbindelse med helg må leie minimum fra fredag ettermiddag til søndag formiddag. 

Hytta skal forlates ryddig og rengjort. Dette innebærer følgende:

 • Alt av søppel skal tas med. Vi ønsker heller ikke at medbrakt mat og andre ting står igjen, da det er lett at det hoper seg opp.
 • Alt kjøkkenutstyr som er brukt vaskes grundig og legges tilbake på plass.
 • Alle kjøkkenbenker og bord samt komfyr vaskes med såpe og vann.
 • Sofaputer/stolputer taes ut og bankes rene eller støvsuges.
 • Alle gulvflater feies/støvsuges og vaskes til slutt med såpe og vann.
 • Vedovner tømmes for aske ved hjelp av feieutstyr.
 • Eventuell gassbeholder kobles fra.

 

Avbestillingsregler

 • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.
 • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
 • Ved avbestilling mellom 30 - 7 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
 • Ved avbestilling én uke eller mindre før oppholdet starter gis ingen refusjon

 

Avbestilling/endring i leieforholdet senedes til tilbyder.

Vi anbefaler alle leietakere å ha sin reise-/avbestillingsforsikring i orden.

Nøkkelhenting

Nøkkel finnes i kodeboks på hytta. Mer informasjon om dette kommer på kvitteringen du får tilsendt på e-post fra Inatur under "informasjon fra selger".

Turtips

Hytta ligger flott til ved vannet Skjelbreia. Skjelbreia henger sammen med flere vann og er et kjempefint område for både ro og padleturer hvor du kan ilegge en av de mange små øyene et besøk. Vannene her har bestander av både ørret, røye, abbor og sik og fiskekort kan kjøpes gjennom Gran Jeger- og Fiskerforening (vippsnummer: 117637). Som leietaker av hytta disponerer du båt som ligger i eget båthus ved hytta.

 

I barmarksesongen er det fine muligheter for fotturer i området. Like i nærheten av hytta går det blant annet blåmerket sti til toppen av Skjerveknatten (678 moh.). Ønsker du å jakte selger vi jaktkort for Øståsen via Inatur. På vinteren er det gode muligheter for langrennsturer i de flotte skiløypene til Skjerva Løypelag og Øståsen Skiløyper. For flere turbeskrivelser både sommer og vinter i nærområdet, kan du besøke de flotte nettsidene til Skjerva Løypelag her: Skjerva Løypelag 

Andre aktuelle tilbud