Glamping - glamorøs camping med flott utsikt over Trondheimsfjorden

Eat in, sleep out! Kom tett på naturen. Vi på Tenneltunet Spiseri og Glamping i Lensvik tilbyr en gapahuk i skogen med nydelig utsikt over fjorden, telt i strandsonen, og matkurv med lokalmat.

Størrelse og ankomst

Senger til
2 personer
Antall soverom
0
Areal
14 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 14:00
Avstand fra vei
0,06 km (sommer)
0,06 km (vinter)

Adresse

Adresse
Tennelsveien 1
Poststed
7316 Lensvik

Beliggenhet

Kontakt utleier

Tenneltunet

Lene Lysklett

90177655

lene_lysklett@hotmail.com

Video

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Eat in, sleep out

Velkommen til oss på Tenneltunet Spiseri og Glamping. Vi holder til på en bondegård på Lensvik i Orkland kommune, ca. 1 times kjøring fra Trondheim. Før vi kjøpte gården hadde den vært ubebodd i over 20 år. Nå arbeider vi med å restaurere gården og driver med glamping og produksjon av div lokalmat. Her tilbyr vi luksuriøse overnattingsmuligheter og et autentisk spiseri. På gården har vi både skog, dyrka mark og utsikt over Trondheimsfjorden. Vi har også jaktrettigheter, fiskerettigheter og laksenot. Her hos oss høstes alt fra naturen i nærområdet, og vi bruker kun egne og lokale produkter til matlaging. Vi har en helårsisolert gapahuk med fjordutsikt og et sommertelt i strandsonen. Kom å føl på naturen hos oss!❤️
vil tilbyr sesongens lokalmat både i fjøset og i overnattingsområdet.

Om hytta

Opplev glamping - glamorøs camping.

Kom tett på naturen og eventyret, uten å gi avkall på komforten. Vi har plassert en gapahuk i et skogsområde med utsikt over Trondheimsfjorden. Gapahuken er lagd av trevirke fra egen skog, så den er kortreist, lokal og bærekraftig, i tillegg til flott og luksuriøs.  Det er i tillegg utrolig mange fine steder å henge opp hengekøyer her. Foreløpig har vi 5 hengekøyer til utlån, men det er også mulighet for å ta med egen. Vi har satt opp en utedo ved gapahuken, men i fremtiden skal vi ha både toalett og dusj i fjøset for alle gjester. Gapahuken er 15 kvadratmeter, med en dobbeltseng, to stoler og ei bålpanne. Det er også en liten terrasse foran, hvor kan du nyte morgenkaffen i ro og mak.

Parkeringsplassen er bare 60 meter unna, og det er en sti opp til området. Hvis du fortsetter 300 meter gjennom skogen kommer du til gården vår.

Forlat byens kjas og mas og kom deg ut i naturen, uten å måtte gi avkall på komfort som et hjemmelaget måltid og en varm dusj.

 

Individuell tilpasning

Kontakt oss for mer info med spørsmål om måltider og eventuell levering av kortreist mat fra vårt gode kjøkken, Lene tlf 90177655.

Hytte-/Avbestillingsregler

Hytteregler

Sommerteltet leies ut til voksne, ansvarsbevisste ordensmennesker.

Røyking innendørs er ikke tillatt.

Teltet skal forlates ryddig og alt av søppel, tomflasker og aviser må tas med.

Vær vennlig å ikke sett igjen noe som helst av medbrakt mat, heller ikke tørrmat eller drikke.

Avbestillingsregler

  • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.
  • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
  • Ved avbestilling mellom 30 - 10 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
  • Ved avbestilling mindre enn 10 dager før oppholdet starter gis ingen refusjon

 

Avbestilling/endring i leieforholdet skjer direkte til hytteeier.

Vi anbefaler våre leietakere å ha sin avbestillingsforsikring i orden. 

Nøkkelhenting

Ta kontakt med oss i god tid før ankomst og senest før du reiser hjemmefra for praktisk info og avtale om tilgang til teltet.

Turtips

Det er mange topper og variert turterreng i nærheten. Fint område for sykkelturer. Vi har noen sykler og  hjelmer for rimelig utleie.

Vi driver med litt eget fiske og kan ta med overnattende ut på turer hvis det passer. Vi kan også formidle utleie av forskjellige båter.

Andre aktuelle tilbud