Futgården på Sagvollen. Turstier og skiløyper rett utenfor. Jakt, fiske og bading.

Nylig oppgradert hytte sentralt på Øståsen. Gode turmuligheter hele året både til fots og på ski med stier og skiløyper rett utenfor hyttedøra. Gode muligheter for bading, fisking og jakt.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
2
Areal
70 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 14:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Sagvollvegen 612
Poststed
2750 Gran

Om oss

 

Gran Almenning tilbyr salg av jaktkort på skogsfugl, hare, rådyr og hjort på våre skogsområder på øst og vestsiden av Randsfjorden. Skogen ligger i Gran kommune i Innlandet, og i Lunner og Jevnaker kommuner i Viken. På østsiden har vi en stor sammenhengende teig, og på vestsiden har vi en mindre sammenhengende teig.

Kontakt oss

Gran Almenning

Harald Kvam

41455599/61313050

harald.kvam@gran-almenning.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Flott beliggende like ved badeplassen sentralt på Sagvollen. Alle kan bruke badeplassen. Hytta er nylig opprustet og har belysning og lademuligheter med solcelleanlegg, oppvarming med ved, og matlaging på 3 gassbluss. Oppbevaring av mat i gasskjøleskap. Vann hentes i pumpehus ca 200 m fra hytta.  Hytta er på 70 m2,  har to soverom, og egner seg for opptil 8 personer.

 

Hytta disponerer båt sammen med Håkenstadhytta som ligger like i nærheten, og er optimalt plassert for både bading og fisking. Nøkkel og kart til båthus finnes i hytta. Båt må settes inn igjen i båthus etter bruk. Gode muligheter for jakt på høsten med en sentral plassering midt i Gran Almennings jakterreng på Øståsen. På vinteren er det langrennsløyper rett utenfor hyttedøra. Ellers er det gode turmuligheter resten av året med fint turterreng i nærområdet.

 

Ankomst fra Gran via Lynnebakka bomstasjon og inn til Sagvollen hyttegrend ca. 12 km fra Gran sentrum. For detaljert veibeskrivelse til hytta kan du trykke på linken under og skrive inn din startposisjon:

Google Maps

Hytteregler/Avbestillingsregler

Hytteregler

Hytta leies ut til voksne, ansvarsbevisste ordensmennesker. Minimum leieperiode er 2 døgn.

Hytta skal forlates ryddig og rengjort og alt av søppel, tomflasker og aviser må tas med.

Vær vennlig å ikke sett igjen noe som helst av medbrakt mat, heller ikke tørrmat eller drikke.

 

Avbestillingsregler

  • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.
  • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
  • Ved avbestilling mellom 30 - 7 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
  • Ved avbestilling én uke eller mindre før oppholdet starter gis ingen refusjon

 

Avbestilling/endring i leieforholdet senedes til tilbyder.

Vi anbefaler alle leietakere å ha sin reise-/avbestillingsforsikring i orden.

Vedlagte filer

Nøkkelhenting

Nøkkel finnes i nøkkelboks med kodelås utenfor inngangsdøra på hytta. Koden er oppgitt i kvitteringen som  sendes til din e-postadresse etter at hytteleien er betalt. Ved eventuelle spørsmål kan du henvende deg til:

 

Harald Kvam:

harald.kvam@granalm.no

Tlf: 41455599/61313050

Turtips

Futgården ligger sentralt på Sagvollen like ved Vassbråa. På Sagvollen har Gran Idrettslag åpen kafe i helgene på vinteren. Herfra er det oppkjørte skiløyper på vinteren som er knyttet sammen med løypenettet til Lygna, Lushaugen (her har Hadeland o-lag servering i helgene og i feriene på vinteren), Gjøvik og Oslo. Det er også flere rundløyper som passer for alle aldere.

På sommeren er det et utstrakt stinett på kryss og tvers mot Skjerva og Lygna. Hadeland Turlag har DNT hytta Kjørstua på Sagvollen. Denne hytta er en del av overnattingsnettet på Jotunheimstien fra Oslo, gjennom Nordmarka og videre til Gjendesheim i Jotunheimen.

Fine sommerturer fra Futgården er "toppturer" til Marikleiva, Vassbråskurven eller Lushaugtårnet.   

Andre aktuelle tilbud