Futgården på Sagvollen. Turstier og skiløyper rett utenfor. Jakt, fiske og bading.

Hytte sentralt på Øståsen. Gode turmuligheter hele året både til fots og på ski med stier og skiløyper rett utenfor hyttedøra. Gode muligheter for bading, fisking og jakt.

Størrelse og ankomst

Senger til
8 personer
Antall soverom
2
Areal
70 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 14:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Sagvollvegen 612
Poststed
2750 Gran

Beliggenhet

Kontakt utleier

Gran Almenning

Tom Arne Grini

99358479/61313050

tom.arne@gran-almenning.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

 

Gran Almenning tilbyr salg av jaktkort på skogsfugl, hare, rådyr og hjort på våre skogsområder på øst og vestsiden av Randsfjorden gjennom inatur. Vi selger også fiskekort på Veståsen. I tillegg har vi 4 hytter for døgnbasert utleie. Skogen ligger i Gran kommune i Innlandet, og i Lunner og Jevnaker kommuner i Viken. På østsiden av Randsfjorden har vi en stor sammenhengende teig, og på vestsiden har vi en mindre sammenhengende teig.

Om hytta

Flott beliggende like ved badeplassen sentralt på Sagvollen. Alle kan bruke badeplassen. Hytta har belysning og lademuligheter med solcelleanlegg, oppvarming med ved, og matlaging på 3 gassbluss. Oppbevaring av mat i gasskjøleskap. Vann hentes i pumpehus ca 200 m fra hytta.  Hytta er på 70 m2,  har to soverom, og egner seg for opptil 8 personer.

 

Hytta disponerer båt , og er optimalt plassert for både bading og fisking. Nøkkel og kart til båthus finnes i hytta. Båt må settes inn igjen i båthus etter bruk. Fiskekort for området kan kjøpes via vippsnummer: 117637

Gode muligheter for jakt på høsten med en sentral plassering midt i Gran Almennings jakterreng på Øståsen. På vinteren er det langrennsløyper rett utenfor hyttedøra. Ellers er det gode turmuligheter resten av året med fint turterreng i nærområdet.

 

Ankomst fra Gran via Lynnebakka bomstasjon og inn til Sagvollen hyttegrend ca. 12 km fra Gran sentrum. For detaljert veibeskrivelse til hytta kan du trykke på linken under og skrive inn din startposisjon:

Google Maps

Hytte-/Avbestillingsregler

Hytteregler

Hytta leies ut til voksne, ansvarsbevisste ordensmennesker. Minimum leieperiode er 1 døgn. Helger er sammenlåste slik at man i forbindelse med helg må leie minimum fra fredag ettermiddag til søndag formiddag. 

Hytta skal forlates ryddig og rengjort. Dette innebærer følgende:

 • Alt av søppel skal tas med. Vi ønsker heller ikke at medbrakt mat og andre ting står igjen, da det er lett at det hoper seg opp.
 • Alt kjøkkenutstyr som er brukt vaskes grundig og legges tilbake på plass.
 • Alle kjøkkenbenker og bord samt komfyr vaskes med såpe og vann.
 • Sofaputer/stolputer taes ut og bankes rene eller støvsuges.
 • Alle gulvflater feies/støvsuges og vaskes til slutt med såpe og vann.
 • Vedovner tømmes for aske ved hjelp av feieutstyr.
 • Eventuell gassbeholder kobles fra.

 

Avbestillingsregler

 • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.
 • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
 • Ved avbestilling mellom 30 - 7 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
 • Ved avbestilling én uke eller mindre før oppholdet starter gis ingen refusjon

 

Avbestilling/endring i leieforholdet senedes til tilbyder.

Vi anbefaler alle leietakere å ha sin reise-/avbestillingsforsikring i orden.

Nøkkelhenting

Nøkkel finnes i nøkkelboks med kodelås utenfor inngangsdøra på hytta. Koden er oppgitt i kvitteringen som  sendes til din e-postadresse etter at hytteleien er betalt. Ved eventuelle spørsmål kan du henvende deg til:

 

Tom Arne Grini

tom.arne@gran-almenning.no

Tlf: 99358479/61313050

Turtips

 På Sagvollen har Gran Idrettslag åpen kafe i noen av helgene på vinteren. Herfra er det oppkjørte skiløyper på vinteren som er knyttet sammen med løypenettet til Lygna, Lushaugen (her har Hadeland o-lag servering i helgene og i feriene på vinteren), Gjøvik og Oslo. Det er også flere rundløyper som passer for alle aldere.

På sommeren er det et utstrakt stinett på kryss og tvers mot Skjerva og Lygna. Hadeland Turlag har DNT hytta Kjørstua på Sagvollen. Denne hytta er en del av overnattingsnettet på Jotunheimstien fra Oslo, gjennom Nordmarka og videre til Gjendesheim i Jotunheimen.

Fine sommerturer er "toppturer" til Marikleiva, Vassbråskurven eller Lushaugtårnet.   

Andre aktuelle tilbud