Hytte med anneks i vakre Erlidalen like ved Røros. Flotte turområder.

Koselig hytte på Trøa hyttetun i vakre Erlidalen like ved Røros. Her finner du ro og fred, og ikke minst flott turterreng! Min. 2 døgn leie.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
5 personer
Antall soverom
2
Areal
55 m2
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
3 km (vinter)

Adresse

Adresse
Erliveien 404
Poststed
7374 Røros

Veibeskrivelse

Sommer-bilvei helt frem.Man kan enten kjøre erliveien mot Fjellkirka (ca. 7 km) eller kjøre Orvos-vintervollveien og opp erliveien fra den siden. (se kart) 

Vinter - Korteste er å kjøre via Orvos og Vintervollveien og parkere ved bommen (25 ,- i parkering) Derfra er det 3 km på ski i skiløype 30-40 minutter på ski.

Om oss

Vi har 2 hytter og to anneks på setra. Vi bor på Røros og er tilgjengelig om det skulle være noe. Vi er et aktivt ektepar som er glad i friluftsliv sommer som vinter!

Kontakt oss

Nils Henning Øglænd

97761521

post@rorosguide.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Trivelig tømmerhytte ved Trøa Hyttetun som ligger på en setervoll i vakre Erlidalen i Røros kommune. Hytta har enkel standard, men er i god stand og har fullt utstyrt kjøkken med gassmuligheter. Det er gode vedovner, god sitteplass i kjøkken og spisebord og god plass i stua for trivelige kveldsmiddager.  Hytta har to soverom, et rom med to enkeltsenger og et rom med dobbelseng nederst og køye øverst. Det er også mulig å leie annekset som har 4 sengeplasser, ta kontakt om det er aktuelt.

 

Utedo, vedfyring og solcelle (NB! Solcelleanlegget kan være ustabil midt på svarteste vinteren) og oljelampe for belysning. Hytta ligger rett ved oppkjørte skispor som fører til Røros og alle knutepunkt for skiløypene på Røros. Se på skisporet.no.

På sommerstid er det tursti rett ved hyttedøra som fører feks. inn i Erlidalen og opp mot Storwartz gruver (ca. 4 km). Ypperlig for både sykkel og for vandrerturer.  

Det er mulig med skuterskyss for frakt av varer og utstyr om man ønsker et lengre opphold, dette må avtales med utleier i god tid i forveien.

Den korteste skituren (ca. 3 km) vinterstid er fra Sundvollen (ca. 8 km kjøring fra Røros sentrum) Man kan også gå fra Røros sentrum på ski, ca. 6 km.

Gjør oppmerksom på at de som leier hytten i utgangspunktet må være "selvgående" og klare seg selv. Vi er ansvarlig for at hytta er klar til bruk, men det må medregnes at det kanskje ikke er ferdig måka til dere kommer, og at man må hente vann og ved selv. Nøkkel er i en nøkkelboks ved døra, vi avtaler med kode for den boksen når leietiden nærmer seg.

NB! Det kan også være utleie av et anneks på samme hyttetun. Men det ligger litt unna denne hytta så det vil ikke være til sjenanse. 

Hytteregler/Avbestillingsregler

Hytta leies ut til voksne, ansvarsbevisste ordensmennesker. 

Røyking inne er ikke tillatt.

Hytte leies ut for minimum 2 døgn i strekk.

Hytta skal forlates ryddig og rengjort og alt av søppel, tomflasker og aviser må tas med.

Kr. 500,- i bot om det ikke er ryddet, rengjort og tømt søppel etter bruk.

Vær vennlig å ikke sett igjen noe som helst av medbrakt mat, heller ikke tørrmat eller drikke.

 

Avbestillingsregler

  • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.
  • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
  • Ved avbestilling mellom 30 - 7 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
  • Ved avbestilling én uke eller mindre før oppholdet starter gis ingen refusjon

 

Avbestilling skjer direkte til hytteeier. 

Vi anbefaler alle leietakere å ha sin reise-/avbestillingsforsikring i orden.

Nøkkelhenting

Nøkkel er på en kodeboks ved inngangen. Nærmere avtale om dette gjøres før leie på 97761521 eller post@rorosguide.no. Ta kontakt før du reiser hjemmefra dersom du ikke har hørt fra oss. 

Turtips

Det er stier "overalt" rundt om i Erlia. Mange av stiene kommer fra gruvetiden og fører opp mot feks Storwartz gruver. Utleier driver med guidede turer og er svært kjent i området, ta gjerne kontakt for tips!  Se Røros Guide for mer info. Her går det elg, rådyr og reinsdyr rundt husveggen. Det er også en yndet jaktterreng for rype, storfugl og hare. 

Andre aktuelle tilbud