Veslebua. Idyllisk setertun i Rendalen. Ridetur, fjelltur, jakt, fiske m.m

Om du vil på ridetur, gå i fjellet, plukke bær, jakte, fiske eller bare skape din egen opplevelse er Veslebua et perfekt sted. Vi tilbyr overnatting på idylliske setertun i fantastiske omgivelser.

Størrelse og ankomst

Senger til
3 personer
Antall soverom
1
Ankomst
tidligst kl 15:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0,4 km (vinter)

Adresse

Adresse
Klettseterveien
Poststed
2484 Rendalen

Beliggenhet

Kontakt utleier

Rendalen fjellridning

Berit Grindflek

41 60 56 61

post@rendalenfjellridning.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Rendalen Fjellridning holder til på Unset i Rendalen.  Virksomheten har åpent hele året.  Fra juni til september tilbys det fjellridning/turridning fra halvdags- til firedagers turer samt weekendturer. med utgangspunkt fra Klettsetra. Rendalen Fjellridning har også rideleir i sommerferien. Fra oktober til mai arrangeres ridekurs samt tilbud på kanefart i vintermånedene. Bedriften er også en godkjent "Inn på tunet" bedrift og Godkjent Hestesenter.

Om hytta

Enkel, men koselig hytte. 

Hytte-/Avbestillingsregler

Hytteregler

Hund er velkommen, men den skal ikke ligge i senger eller møbler. Når hunden er uten tilsyn, f.eks om natten, ber vi om at den ligger i bur eller at den er bundet.

Hytta skal forlates ryddig og rengjort og alt av søppel, tomflasker mm tas med til hyttecontainer ved hovedveien.

Sluttrengjøring kan leies for kr 400,-. Avtales med hytteeier før eller senest ved ankomst og betales direkte.

Avbestillingsregler

• Avbestillinger som foretas mer enn 30 dager før ankomst belastes med 15 % av leiesummen. 

• Ved avbestilling 30 - 15 dager før ankomst betales 25 % av leiesummen.

• Ved avbestilling 14 - 7 dager før ankomst betales 50 % av leiesummen.

• Dersom leier avbestiller mindre enn 7 dager før ankomstdato gis det ingen refusjon. Prisene er basert på at leietaker selv vasker hytta etter endt leieperiode, men vask kan bestilles. Vi forbeholder oss retten til å fakturere utgifter i forbindelse med evt. manglende renhold eller skader som oppstår i leieperioden.

 

Avbestilling/endring i leieforholdet sendes til hytteeier.

Nøkkelhenting

Etter avtale.

Turtips

Hos oss kan du få en fin opplevelse på hesteryggen www.rendalenfjellridning.no

 

Det er mange flotte turermuligheter. Rett bak setra kan du gå på Klettseterkletten som har en fantastisk utsikt. Det er mye lett turterreng i Rendalen men også mulighet for toppturer. Sølenmassivet med Midtre Sølen (1755) er et populært turmål. Elgpiggen på 1604 m.o.h. er en annen flott topptur.

Rendalen guiding tilbyr guidede turer til Sølentoppen, flytoppen og Jutulhogget https://reguna.no/HjemNorsk/opplevelser/

Kanopadling i Sølna er absolutt å anbefale. Vi leier også ut kano.

Det er mulighet for mange fine sykkelturer på stier og fine grusveier i  området.

 

Besøk Jutulhogget. https://www.rendalen.kommune.no/tjenester/kultur-bibliotek-og-fritid/turistinformasjon/severdigheter-i-vakre-rendalen/jutulhogget-nord-europas-nest-storste-canyon-unikt/

Dagstur til Bullmuseet, forfatter Jakob Breda Bull som skrev de kjente historiene om "Vesleblakken" og "Ulveslaget". Der er det også åpen kafe i sommersesongen.

 

På sommeren serveres det søndagsmiddag på Søvollen med mulighet til omvisning i kulturminneparken https://www.romenstad.no/

Fiskevollen, Norges største innlandsfiskevær, her er det muligheter til å få kjøpt røkt sik på sommeren eller kaffe med noe å bite i. https://www.opplevrendalen.no/opplev-rendalen/fiskevollen-norges-storste-innlandsfiskevaer-p5405613

 

Bergstaden Røros (10 mil) bør oppleves https://verdensarvenroros.no/roros-som-verdensarv

Andre aktuelle tilbud