Ufocamp Hessdalen. Minnerik overnatting i unik lavvo med glasstak og vedovn.

Overnatting i lavvoer med glasstak, panelte vegger og vedovn! Velkommen til et annerledes, spennende og minnerikt opphold. Nydelig område, med rikt dyreliv, flotte turmuligheter og aktiviteter.

Størrelse og ankomst

Senger til
5 personer
Antall soverom
1
Areal
25 m2
Ankomst
tidligst kl 14:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Hessdalsvegen 753
Hessdalsvegen 708
Poststed
7380 Ålen

Beliggenhet

Kontakt utleier

Hilde Vårhus

95075601

hilde@visithessdalen.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

UFOcamp - Opplev eventyret på fjellet   Velkommen til en “ufo”rglemmelig begivenhet i vakre Hessdalen

Vi tilbyr overnatting i lavvoer laget av tre. Et stemningsfullt alternativ for dem som ønsker en helt spesiell friluftsopplevelse.

Vi har masse og tilby på aktivitetsfronten, alt fra fjellridning, teambuildingsaktiviteter til kos og sosiale aktiviteter. Dette passer utmerket for firmatur, blåtur, bursdag, event, teambuilding, romantisk weekend, skole, barnehager, utdrikningslag og for dem som bare vil nyte stillheten på fjellet. Her kan man grille og kose seg, eller rett og slett bestille catering!

Vi har 4 stk lavvoer med glasstak. Om det står at den er booket, er det bare å sende forespørsel, da vi har flere lavvoer til utleie.

Om hytta

Det unike med en overnatting i lavvo, er at atmosfæren er helt spesiell. Å sitte på et reinskinn, høre veden knitre, nyte god mat og drikke setter prikken over i'en på din opplevelse.

Ufo campen ligger idyllisk til, med god utsikt mot Finsåhøgda og Rogne, der mange har observert lysfenomenet. I tillegg til lavvoene er det leirplass med benker, utedo og en gapahuk der man kan sitte ute hele natten å bare nyte den flotte naturen, og speide etter Hessdalsfenomenet, for den som er interessert i det.

Lavvoen er i tre med glasstak, med uisolerte vegger kledd med panel. Alle lavvoene har benker og reinskinn. Det finnes 5 stk feltsenger. Vedovn for oppvarming. 

Hytte-/Avbestillingsregler

Lavvoen leies ut til voksne, ansvarsbevisste ordensmennesker.

Røyking i lavvoen er ikke tillatt.

Lavvoen skal forlates ryddig og gulvet kostes.  Søppel og tomflasker leveres på anvist plass. Ved fylles i vedkasser/poser.

Avbestillingsregler

  • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling. MERK: Du mottar kvittering etter betaling. Endelig bekreftelse på oppholdet vil bli sendt i egen mail fra tilbyder. Tilbyder forbeholder seg retten til eventuelt å kansellere ordren og refundere beløpet.
  • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
  • Ved avbestilling mellom 30 - 10 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
  • Ved avbestilling mindre enn 10 dager før oppholdet starter gis ingen refusjon

 

Avbestilling/endring i leieforholdet skjer direkte til hytteeier.

Vi anbefaler våre leietakere å ha sin avbestillingsforsikring i orden. 

 

Lavvoen kan bookes helt frem til besøksdagen, men da er det ekstra viktig at du gir oss beskjed før avreise om forventet ankomst og for info om nøkkelhenting.

Nøkkelhenting

Nøkler fås ved henvendelse til utleier Hilde Vårhus tlf 95075601. Ta kontakt før du reiser hjemmefra. Gi oss beskjed om forventet tidspunkt for ankomst slik at vi kan varme opp lavvoen.

Veibeskrivelse

ca 35km fra Røros og 70 km fra E6 Støren

ca 12 mil fra Trondheim

Ta av mot Hessdalen og følg veien til skilt ca 7,5 km, avkjøring venstre side.

Turtips

Skiløype rett ved om vinteren og muligheter for guidet scootersafarie.

Om sommeren finnes det aktiviter som sykkelløyper, fjellridning, åpen seter og masse flotte turstier.

Hessdalen har massevis av flotte fiskevann som er lett tilgjengelige. Vi kan friste med nydelig natur, rikt dyreliv og fine turmuligheter!

Se www.visithessdalen.no

Andre aktuelle tilbud