Ellentjern - hyttetun i Øvre Pasvik

Idyllisk hyttetun ved Ellentjørna og utløpet av Ellenelva. Et flott utgangspunkt for turer i Øvre Pasvik – og et nydelig sted å nyte tilværelsen på hyttetunet.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
5 personer
Antall soverom
1
Ankomst
tidligst kl 18:00
Avreise
senest kl 17:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
2 km (vinter)

Adresse

Adresse
Vaggetem
Pasvikveien
Poststed
9925 Svanvik

Veibeskrivelse

Ta av fra Hesseng mot Pasvik. Følg FV885 til Vaggetem, 87,1 km. Like før bru over Ellenelva tar du av til høyre mellom private boliger. Følg skogsbilvei til Ellentjern - ca 2 km. Ved enden av veien finner du Ellentjenertunet. Bilen settes igjen på parkeringsplassen. Vi ønsker ikke kjøring inn på tunet. 

 

Vinterstid kan det være vanskelig å finne egnet parkering. Øvre Pasvik Camping tilbyr parkering, der man også kan leie strøm til motorvarmer. Og bestille ved til bålfyring, dersom det er ønskelig. Kontakt gjerne Øvre Pasvik Camping på mobil 959 11 305 eller send e-post til Atle.Randa@PasvikCamping.no.

Om oss

Finnmarkseiendommen Finnmárkkuopmodat (FeFo) er grunneier og forvalter 95 prosent av grunnen i Finnmark.

www.fefo.no / tlf. 78 95 50 00 / https://www.facebook.com/Finnmarkseiendommen

 

Kontakt oss

FeFo

Kate Persen

78 95 50 00/ 915 13 277

post@fefo.no

Lenker på denne siden

 • Ingen lenker

Om hytta

Koia på tunet er fra 1970. Her er det vedfyring til oppvarming og gasskomfyr til matlaging. I tillegge er det solcelleanlegg for belysning og lading av mobiltelefon og lignende.  I den mørke årstiden og ved streng kulde kan det være lite strøm på batteri som lades av solcellepanelet. Her finnes et aggregat for opplading.

Forbruksvarer som stearinlys, fyrstikker, toalettpapir og engangskluter må tas med.

 

Tømmer til de gamle byggene på tunet er felt på slutten av 1800-tallet. Stallen som er den nyeste av de to, regnes å være satt opp rundt 1920-21. Den gamle koia har behov for utbedring og leies ikke ut. Stallen vis a vis koia benyttes for oppbevaring av ved og annet. 

 

Andre hytter i området:

FeFo leier også ut Gjøkvassbu i samme området. Vi vil i løpet av høsten 2020 også kunne tilby leie av Sortbrysttjern koia ( lenke?):

https://www.inatur.no/hytte/5ee0935546fc610003e3d77e/ellentjern-hyttetun-i-ovre-pasvik

 

Sommer:

Øvre pasvik Camping tilbyr utleie av kano.

 

Vinter:

Reindriften i området er sårbar vinterstid, og bruk av hundespann kan skape problemer. Vis hensyn og ikke benytt scootersporene som går forbi hytta som kjørespor for hundespann, da disse fører til reinflokken. 

 

Vinterstid kan det være vanskelig å finne egnet parkering. Øvre Pasvik Camping tilbyr parkering, der man også kan leie strøm til motorvarmer. Og bestille ved til bålfyring, dersom det er ønskelig. Kontakt gjerne Øvre Pasvik Camping på mobil 959 11 305 eller send e-post til Atle.Randa@PasvikCamping.no.

 

Som hovedregel er fredag, lørdag og søndag låst sammen, slik at de som vil leie i helger må betale for minimum to netter. I lavsesongen (desember og januar) åpner vi imidlertid for å leie kun èn natt også i helger. Ta kontakt på telefon 971 00 940 dersom du ønsker å benytte deg av dette tilbudet.  

Hytteregler/Avbestillingsregler

 

Bestillinger belastes på bestillingsdatoen.

Avbestillinger må skje inntil 30 dager før hytteleie starter. Avbestillingsgebyr er på kr 500,- . 

Avbestilling mindre enn 30 dager før hytteleia starter, så refunderes 50% av leiesummen.

Det gis det ingen refusjon ved avbestillinger mindre enn 7 -sju dager før leieforholdet starter.

 

Forbruksvarer som stearinlys, fyrstikker, toalettpapir og engangskluter må tas med. Gjester bes også ta med egne laken og putevar sovepose/dynetrekk og vaske og desinfeksjonsmidler for personlig hygiene.

 

Røyking er ikke tillatt. Husdyr tillates. Se regler for Finnmarkseiendommens hytter når det gjelder hund. 

Vi verdsetter med tilbakemeldinger som er nødvendige for å vedlikeholde hyttene.  Bruk skjema på vår hjemmeside fefo.no eller gi en tilbakemelding ved bruk av rapporteringssskjema og innsendte bilder. 

 

 

NB! Koronaregler:


Gjester som besøker våre hytter skal følge råd og veiledninger på helsenorge.no og fhi.no. 
Hytta vil kunne stenges på kort varsel på bakgrunn av endrede råd fra helsemyndighetene. Det kan også være nødvendig å heve bookingen eller innføre karantenedager (stenge hytta etter forrige utleie) dersom den generelle smittesituasjonen krever det. Leietaker vil i slike tilfeller få refundert leiekostnaden, minus 10 %.

 

Det er viktig at alle følger reglene for renhold for å unngå smittespredning.

 

Hver leietaker skal ha med og bruke egne:

 • Kluter
 • Håndklær
 • Laken
 • Putevar
 • Dynetrekk
 • Tørkerull
 • Lys
 • Dopapir
 • Fyrstikker
 • Vaske- og desinfeksjonsmidler for personlig hygiene

 

Ikke dra på hytta dersom du er syk. Meld ifra til oss dersom du blir syk under eller etter oppholdet slik at vi kan varsle neste leietaker.

 

Hytta blir ikke vasket eller spritet mellom hver leietaker, så det er viktig at hver gjest er nøye med å vaske som angitt i sjekklista som ligger i velkomstpermen i hytta. Sjekklista skal fylles ut, signeres og legges igjen i permen slik at neste gjest ser hva som er gjort. Gi beskjed til oss dersom sjekklista ikke er fylt ut fra forrige leietaker eller om hytta ikke er ordentlig rengjort.

 

Dersom du opplever at det mangler vaskemidler eller desinfeksjonsmidler til hytta, ta kontakt med oss!

 

NB! Kopphånduker og kluter som ligger på hytta (rene eller brukte) skal ikke brukes i denne perioden. For å hindre eventuell smittespredning skal hver leietaker bruke egne medbrakte kluter og hådklær som angitt i lista ovenfor. 

 

Nøkkelhenting

Nøklene ligger i en nøkkelsafe ved hyttedøren.