Ellentjern - hyttetun i Øvre Pasvik

Idyllisk hyttetun ved utløpet av Ellenelva, 2 km fra Vaggetem. Et flott utgangspunkt for turer i Øvre Pasvik – og et nydelig sted å nyte tilværelsen. Veien kan være stengt i vårløsningen.

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger til
5 personer
Antall soverom
1
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 16:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
2 km (vinter)

Adresse

Adresse
Vaggetem
Poststed
9925 Svanvik

Veibeskrivelse

Ta av fra Hesseng mot Pasvik. Følg FV885 til Vaggetem, 87,1 km. Like før bru over Ellenelva tar du av til høyre mellom private boliger. Følg skogsbilvei til Ellentjern - ca 2 km. Ved enden av veien finner du Ellentjenertunet. Bilen settes igjen på parkeringsplassen. Vi ønsker ikke kjøring inn på tunet. 

 

Vinterstid brøytes veien en dag i uka. Vi kan ikke garantere at veien er åpen alle dager og til alle tider.  Øvre Pasvik Camping tilbyr parkering, der man også kan leie strøm til motorvarmer. Og bestille ved til bålfyring, dersom det er ønskelig. Kontakt gjerne Øvre Pasvik Camping på mobil 959 11 305 eller send e-post til Atle.Randa@PasvikCamping.no.

Om oss

Finnmarkseiendommen Finnmárkkuopmodat (FeFo) er grunneier og forvalter 95 prosent av grunnen i Finnmark.

www.fefo.no / tlf. 78 95 50 00 / https://www.facebook.com/Finnmarkseiendommen

 

Kontakt oss

Finnmarkseiendommen

78 95 50 00/ 915 13 277

post@fefo.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Det er ved og gass til opppvarmin og matlaging. I tillegge er det solcelleanlegg for belysning. I den mørke årstiden og ved streng kulde kan det være lite strøm på batteri som lades av solcellepanelet. Her finnes et aggregat for opplading.

Koia på tunet er fra 1970, oppgradert i 2021. Tømmer til de gamle byggene på tunet er felt på slutten av 1800-tallet. Stallen som er den nyeste av de to, regnes å være satt opp rundt 1920-21. Ellenelva er vannkilde for beboerne på Vaggetem. Vis derfor hensyn ved bruk av badstua. 

Som hovedregel er fredag, lørdag og søndag låst sammen, slik at de som vil leie i helger må betale for minimum to netter.

Sommer:

Øvre pasvik Camping tilbyr utleie av kano.

Vinter:

Veien brøytes som regel en gang i uka. Øvre Pasvik Camping tilbyr parkering og strøm til motorvarmer. 

Reindriften i området er sårbar vinterstid, og bruk av hundespann kan skape problemer. Vis hensyn og ikke benytt scootersporene som går forbi hytta som kjørespor for hundespann, da disse fører til reinflokken. 

 

Hytteregler/Avbestillingsregler

 

Bestillinger belastes på bestillingsdatoen. Avbestillinger må skje inntil 30 dager før hytteleie starter. Avbestillingsgebyr er på kr 500,- . 

Avbestilling mindre enn 30 dager før hytteleia starter, så refunderes 50% av leiesummen. Det gis det ingen refusjon ved avbestillinger mindre enn 7 -sju dager før leieforholdet starter.

Røyking er ikke tillatt. Husdyr tillates. Se regler for Finnmarkseiendommens hytter når det gjelder hund.

Det er både hyggelig og nødvendig med tilbakemeldinger. Gi tilbakemeldinger på dette rapporteringssskjemaet og send oss bilder. 

Hver gjest må ta med:

  • Kluter og vaskemiddel
  • Toalettpapir og tørkerull
  • Håndklær
  • Laken, putevar og dynetrekk
  • Stearinlys og fyrstikk

 

Hytta blir ikke vasket mellom hver leietaker. Det er viktig at hver gjest er nøye med å vaske som angitt i sjekklista som ligger i velkomstpermen i hytta. Sjekklista skal fylles ut, signeres og legges igjen i permen. Manglende renhold må meldes til utleier. 

 

Nøkkelhenting

Nøklene ligger i en nøkkelsafe ved hyttedøren.

Andre aktuelle tilbud