Flott hytte, omgitt av høyfjell, ved Stor-Sverjesjøen, Forollhogna, Kvikne

Omgitt av høyfjellet ved Forollhogna Nasjonalpark med vidstrakt utsikt, kan du sitte bakoverlent i solveggen mens du nyter naturen og stillheten. Båt er inkludert.

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
2
Areal
51 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
10 km (vinter)

Beliggenhet

Kontakt utleier

Sverja-Ya-Russu Utmarkslag

Conrad Schärer

90555765

con-scha@online.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Hytta Sambo eies og driftes av Sverja-Ya-Russu Utmarkslag.  

Om hytta

Sambo er en romslig hytte med 2 soverom + hems, kjøkkenkrok og stue. Overbygd terasse med utsikt mot sør. Her finner du også vedskjul med avlukke for toalett. Fin beliggenhet med sjøen rett ned for hytta.

 

Hytta ligger i høyfjellet med kort vei inn i Forollhogna Nasjonalpark der villreinen har sitt rike. Her er det store sjanser for å se villrein, og hytta er perfekt utgangspunkt om du har tildelt jakt på Kvikne. Hytta leies ut med båt med garn i Stor-Sverjesjøen.

 

Om det ønskes ukesleie/ langtidsleie, kontakt utmarkslaget v/kontaktperson for nærmere avtale.   

Hytte-/Avbestillingsregler

Hytteregler

  • Hytta leies ut til voksne, ansvarsbevisste ordensmennesker.
  • Røyking i hytta er ikke tillatt.
  • Hytta skal forlates ryddig og rengjort og alt av søppel, tomflasker og aviser må tas med. Liste over hva som skal ordnes og rengjøres ved avreise ligger i hytta.
  • Vær vennlig å ikke sett igjen noe som helst av medbrakt mat, heller ikke tørrmat eller drikke.

 

Hytta sjekkes etter hvert leieforhold. Dersom det er åpenbare mangler ved rydding og rengjøring, eller skader på hytte og inventar, kan  leietaker bli belastet gebyr for leie av rengjøringshjelp, samt erstatte eller betale for kostnader til reparasjon.

Avbestillingsregler

  • Kunden har rett til å avbestille leieforholdet inntil 30 dager før leieforholdet starter. Utleier refunderer 75 % ved slik avbestilling.
  • Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50 % av leiesummen.
  •  Ved avbestilling mindre enn 14 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon.

Vi anbefaler alle kunder å ha avbestillingsforsikring sammen med sin reiseforsikring.

Endringer/avbestilling rettes til hytteeier.

 

Nøkkelhenting

Nøkkelboks med kode på hytta.

Veibeskrivelse

Ved Stor-Sverjesjøen, adkomst via Plasseterveien med bil på sommer. På vinter på ski eller scootertransport.  Bomvei kr. 70,- 

Turtips

  • Fjellturer
  • Fysak
  • Aktiviteter i bygda

 

Kalkrik berggrunn har gitt gode betingelser for plante- og dyreliv, og for høsting av utmarks-ressursene. Gjennom generasjoner har området vært viktig for jakt, fangst og fiske. Lang tids bruk av området til setring, slått og beite har vært med på å skape særpregede og verdifulle kulturlandskap med stor artsrikdom, verdifulle bygningsmiljø og kulturminner som gjenspeiler den historiske bruken av området gjennom tusener av år.

I dette området finner du et betydelig nettverk av seterveger godt egnet for sykling. Gamle stier og dyretråkk fører deg rett fra bygda og setra og opp på fjellet. Her kan du nyte roen og stillheten i naturen. De mange fjellvannene er kjent for stor og fin fisk av beste kvalitet. Kvikne har store arealer for friluftsinteresserte med mer enn 70 fiskevann tilgjengelig på ett og samme fiskekort. Se fiskekorttilbud lenger ned på siden. Jakt på villrein, elg og rype er attraktivt, både for lokalbefolkning og besøkende. Lokal mat og formidling av historie, jordbruk og seterliv, er viktig for de som bor i bygdene rundt fjellet.

 

Les mer om Kvikne og Forollhogna på Outtt.com 

 

For flere aktiviteter på Kvikne, sjekk Kvikne.no

Andre aktuelle tilbud