Veksenvola - Flott hytte ved Veksen i Rendalen

Velkommen til Veksenvola ved vannet Veksen. Nyoppusset hytte med flott utsikt. Området har mange små og større vann med fin ørret og røye. Flott turterreng. Vinterbrøytet. Båt inkludert i leia.

Størrelse og ankomst

Senger til
7 personer
Antall soverom
2
Areal
55 m2
Ankomst
tidligst kl 17:00
Avreise
senest kl 14:00
Avstand fra vei
0,05 km (sommer)
0,05 km (vinter)

Adresse

Adresse
Flendalsveien 861c
Poststed
2485 Rendalen

Plantegning

Beliggenhet

Kontakt utleier

Statskog SF

74 21 30 00 tast 1

friluftstorget@statskog.no

Video

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Statskog er en garantist for at alle har tilgang til jakt og fiske. Statskog legger til rette for friluftsliv på egen grunn.

 

La deg inspirere

 

Statskogs personvernerklæring

Om hytta

Veksenvola ligger flott til ved vannet Veksen i Rendalen. Veksen var kjent som et godt isfiskevann, men i de senere år har bestanden av røye blitt for stor med mye småfisk som resultat. Andrå utmarkslag utfører sammen med samarbeidsparter utfisking av smårøye for å forsøke å få sjøen tilbake til det gode fiskevannet Veksen en gang var. Vi vil i stedet for å fiske i Veksen anbefale å besøke et av de mange flotte små fiskevann i området hvor kilosfisk ikke er uvanlig. Tilgang på båt ved leie av hytta. For den som liker å slite litt, kan vi anbefale turen inn til Villsjøen og Villsjøhytta. To timers tur i lettgått terreng. Framme ved Villsjøen er du inne på et lite unikt fjellplatå med flere gode fiskevann.

Det er ikke mobildekning på selve hytta, men dekning på vegen inn mot Veksenvola.

Hvis du skal fiske anbefaler vi å lese Fiskeguide for Andrå som du finner vedlagt lenger ned på siden. Da det er dårlig dekning i området anbefaler vi å løse fiskekort på forhånd. For de under 16 år er fiske med stang eller pilkestikke gratis.

360-visning av hytta:   Stue   Kjøkken   Badstue   Utenfor hytta 

Se kundeanmeldelser fra tidligere besøkende på Veksenvola.

Infoskriv med litt praktisk informasjon om bruken av hytta, tips til aktiviteter i nærområdet med mer finner du her: Infoskriv for Veksenvola

Hytte-/Avbestillingsregler

Generell informasjon

Ved grilling og bålbrenning skal det vises ekstra stor forsiktighet, og der det er innført bålforbud i kommunen skal det respekteres. SE VEDLAGT FIL OM INFO OM GRILL- OG BÅLFORBUD

Oppvaskhåndkle/oppvaskklut, stearinlys, fyrstikker og dopapir er forbruksvarer og kan ha gått tomt. Ta med reserve. 

Røyking er ikke tillatt i våre hytter. 

Vennligst gi oss tilbakemelding på ditt hytteopphold: Gi oss din tilbakemelding her

Nøkkelhenting

Kodeboks med hyttenøkkel montert på hytta. Kode blir sendt pr sms noen dager før oppholdet skal finne sted. Alternativt kan du ta kontakt med Friluftstorget på telefon 74213000 hverdager mellom 8-1530 / friluftstorget@statskog.no.

Hytteoppsyn  Ansgar Johannessen, tlf 41409012 / ajh@statskog.no 

Veibeskrivelse

For veibeskrivelse se kart øverst til høyre på siden.  Fra Rena kjører du mot Rendalen. Etter omtrent en mil,fortsetter du nordover på Fv 607 mot Åkrestrømmen.  Ta av inn på Flendalsveien (bomveg - skiltavlesing) og følg denne ca 8 km.  Ta så inn til høyre på Valsjødalsveien. Etter ca 3 km tar du til venstre skiltet mot Veksen. Du får så hytta på høyre side etter ca 2,2 km.  Veksenvola er hytte nummer tre (de to første er utleiehyttene Veksenvika og Veksen).

NB! Vinterstid vil det være nesten nødvendig med bil med 4-hjulstrekk for å komme opp til hytta om vegen ikke er nybrøytet. Veg brøytes ved 10 cm snødybde.

Veibeskrivelse på Google maps

Turtips

Andre aktuelle tilbud