Vestsjøberget fiske lodge

Flott hytte i Trysil med overnattingsplass for inntil 8 personer. Hytta leies ut sammen med eksklusiv fiskerett i deler av Trysilelva. Kun fluefiske

Hyttekalender

INVITER PÅ TUR! Del på

Hyttedetaljer

Størrelse og ankomst

Senger og utstyr til
8 personer
Antall soverom
3
Areal
120 m2
Ankomst
tidligst kl 9:00
Avreise
senest kl 0:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Utstyr og fasiliteter

Oppvarming
Elektrisk og vedfyring
Strøm
Ja
Toalett
WC
Vann
Ja. Innlagt varmt og kaldt vann
Oppbevaring av mat
Elektrisk kjøleskap
Sengetoy
Inkludert ved leie
Kjøkkenutstyr
Fullt utstyrt kjøkken

Video

Kontakt oss

Anders Nyhuus

(+47) 905 09 433

flyfishing@vestsjoberget.no

Lenker på denne siden

  • Ingen lenker

Om hytta

Den svært trivelige lodgen har overnattingsplass til 6 – 8 personer. Den har toalett og bad med god standard og kjøkken, stue, soverom i 1. etg. To soverom og tv-stue i 2. etg. Lodgen ligger på en gård i nærheten av elva (2-3 minutter med bil). Inkludert er sluttrenhold, sengetøy og håndklær.

 

Leiepris inkluderer fiske og hytte for 5 personer. De er mulighet for inntil 8 personer totalt mot tillegg i pris. Opphold en uke fra søndag til lørdag.

 

Vestsjøberget Fluefiske tilbyr et eksklusivt fiske på ca 6,5 km av Trysilelva som leies ut på ukesbasis for inntil 8 personer.  Det som gjør fisket her unikt, i tillegg til at du og ditt følge har elven for dere selv, er villmarks-følelsen man får på Vestsjøberget. Elvestrekket er i en skjermet del av Trysilelva. Det meste av elvestrekningen er kun tilgjengelig fra privat skogsbilvei som er stengt for alminnelig trafikk.

 

Vestsjøberget er et perfekt tilbud for vennegjengen, bedriften eller om du rett og slett ønsker å ha et elvestrekk for deg selv. Det de fleste snakker om er avkoblingen, slappe av ved en av de mange gapahukene, og nyte varm selvlaget mat med en «liten en» til kaffen. Her styrer man sitt eget tempo. Om du er nybegynner som fluefisker vil du like dette stedet, da det er mulig å vade et godt stykke ut i elven slik at du har bra med baksleng. Selv om ditt ferdighetsnivå er på nybegynner-stadiet, er harr en fisk du likevel vil kunne lure på kroken.

 

Fisket
6,5 kilometer med privat elvestrekk er mye plass. Selv en gruppe på 8 personer vil ikke klare å fiske av hele strekket. Området er forvaltet med catch & release siden 1991. Hos Vestsjøberget er det harren som er den dominerende arten men med innslag av ørret. Det er klekking av et variert insektliv gjennom hele sommeren. Du vil nesten alltid finne områder hvor det er aktivitet.

 

Priser:

For inntil 5 personer, eksklusivt fiske, inkludert lodge: Kr 10.003,-

I tillegg kr 1000 per person over 5 personer.  Maks antall personer er 8.

 

Ta kontakt dersom interesse eller spørsmål. 

 

Se mer på Fishspot.no

Hytteregler/Avbestillingsregler

  • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.
  • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
  • Ved avbestilling inntil 21 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
  • Ved avbestilling én uke eller mindre før oppholdet starter gis ingen refusjon

Nøkkelhenting

Kontakt utleier for avtale