Gjeddevasskoiene ved Gjeddevatnet i Nord-Odal

Koiene ligger idyllisk til ved Gjeddevatnet, ca 15 min. fra Sand i Nord-Odal. Med en kapasitet på inntil 30 pers. er de et ypperlig utgangspunkt for naturbaserte aktiviteter, både sommer og vinter.

Størrelse og ankomst

Senger til
30 personer
Antall soverom
4
Areal
140 m2
Ankomst
tidligst kl 16:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Trautskogvegen 584
Poststed
2123 Bruvoll

Beliggenhet

Kontakt utleier

Nord-Odal kommune

62978100

postmottak@nord-odal.kommune.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Gjeddevasskoiene eies av Nord-Odal kommune. 

Om hytta

Gjeddevasskoiene ligger idyllisk til ved Gjeddevatnet, et steinkast fra fylkesvegen som går over Trøftskogen mellom Bruvoll og Strandlykkja. Stedet er et ypperlig utgangspunkt for naturbaserte aktiviteter, som fiske, jakt, ski- og fotturer. Koiene fikk en ansiktsløfting i 2009, og foruten en generell oppussing ble det investert i nytt sanitærbygg med dusjer og toaletter. I tillegg til at stedet benyttes til kurser og gjestejakt i kommuneskogens egen regi er det lagt opp til at bedrifter og organisasjoner skal kunne avholde møter og seminarer her. Privatpersoner kan holde lukkede selskaper, samt bruke sovehyttene til helge- og ferieopphold.


Stedet består av en hovedhytte med kjøkken og kombinert oppholds- og konferanserom, 2 sovehytter med 10 sengeplasser pluss et antall gulvmadrasser pr. hytte samt sanitærbygg med toaletter og dusjer. Oppholdsrommet i hovedhytta er innredet med tanke på møter og selskaper, men egner seg også godt for mer uformelt samvær. Overnattingsgjestene må medbringe eget sengetøy, eventuelt sovepose


Fiske: Gjedde, abbor og ørret ”rett utenfor stuedøra”. Fiskekort kjøpes hos Inatur.

Jakt: Småvilt- og rådyrkort kjøpes fra Nord-Odal Jakt- og fiskeforening.
Lerdueskyting: Lerduebane i 5 minutters gangavstand. 
Fotturer: Mange muligheter.
Skiturer: Kort avstand til oppkjørte løyper.

Stedet er midt i blinken for bedrifter og grupper som ønsker å avholde møter, konferanser og kurs i rolige, naturnære omgivelser. Med sanitærbygget på plass egner Gjeddevasskoiene seg godt for lukkede selskaper, som konfirmasjonsselskaper, fødselsdagsselskaper samt andre jubileer og markeringer. I hovedhytta er det et enkelt utstyrt anretningskjøkken, og dekketøy til 40 personer.

 

Ekstern levering av mat kan eventuelt gjøres fra  Milepelen Vertshus på  tlf. 62 97 01 30. 

Hytte-/Avbestillingsregler

Leiebetingelser og sjekkliste lastes ned som pdf på denne siden. Vi anbefaler at dere leser gjennom betingelsene før bestilling. 

Sjekklista fylles ut delvis ved ankomst og delvis før avreise. Her kan dere også legge inn kommentarer og melde skader. Vi er takknemlige for alle typer tilbakemelding. Signert sjekkliste sendes kommunen på postmottak@nord-odal.kommune.no, eller til Nord-Odal kommune, Herresvegen 2, 2120 Sagstua. 

Nøkler til koiene hentes hos Esso Sagstua. 

Avbestilling må sendes skriftlig til postmottak@nord-odal.kommune.no.

  • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 75 % av leiesummen.
  • Ved avbestilling inntil 21 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av leiesummen.
  • Det gis ingen refusjon ved avbestilling senere enn 14 dager før oppholdet starter.

 

Hytteregler:

Gjeddevasskoiene leies ut som de er, og skal forlates i samme stand som ved ankomst. Under leieperioden skal leietakeren holde hytta, eiendommen og dens omgivelser ryddig og fri for søppel.

Bål må kun tennes opp ute på anvist bålplass og innen de bestemmelser som til enhver tid gjelder for bruk av åpen ild i Nord-Odal kommune. Ved må medbringes av leietaker.

Gjeddevasskoiene skal være rengjort ved avreise, og uteområdene skal være ryddige og fri for søppel. Rester av medbrakte matvarer skal fjernes. Ved manglende eller dårlig utført rengjøring eller rydding, vil utleiers kostnader for ekstra rengjøring eller rydding i sin helhet bli fakturert leietaker.

Leietaker plikter ved avreise å utføre de til enhver tid gjeldende punkter på sjekklista og avlevere den sammen med nøklene. Leietaker forplikter seg til å oppgi alle skader han forårsaker, aktsomt eller uaktsomt, på sjekklista. Leietaker er fullt ut økonomisk ansvarlig for de skader han forårsaker.

Ved ankomst skal leietaker fylle ut avsnitt «brann» på sjekklista. Ved avreise skal leietaker går gjennom sjekklista og sørge for at alle punkter på lista er utført.

Leieavtalen gir hverken jakt- eller fiskerett, eller rett til å sanke ved på utleierens eiendom.

Hver overnattingshytte er godkjent til overnatting for 15 personer. Hovedhytta er godkjent til overnatting for 5 personer. Det kan oppholde seg maksimalt 40 personer i hovedhytta. Med utleie forstås: arrangementer i kommunens lokaler og bygninger som ikke har faste vakter.

Med sin bestilling bekrefter leietakeren at han har gjort seg kjent med ordensregler og branninstruks (oppslag + brannperm), og at han har informert alle deltagere/gjester om disse. Leietaker har også utnevnt en evakueringsansvarlig/vakt for hver av hyttene, og vaktene har gjort seg kjent med rømningsveier og plassering av slukkeutstyr og har oversikt over hvem og hvor mange personer som overnatter i sin hytte.

 

Nøkkelhenting

Nøkkel hentes og leveres ved Esso-stasjonen på Sand.

Åpningstider Esso: 07-22 (09-22) med forbehold om endring

Veibeskrivelse

Turtips

Andre aktuelle tilbud