Stor fjellhytte leies ut i Hallingdal

Steinbuhytta ligger i hytteområdet i Flå i Hallingdal. Den er bygget etter samme modell som gamle stølsbuer i Hallingdal. Flott område for aktivt friluftsliv. Jakt og fiske på privat grunn tilbys.

Størrelse og ankomst

Senger til
6 personer
Antall soverom
3
Areal
135 m2
Ankomst
tidligst kl 14:00
Avreise
senest kl 12:00
Avstand fra vei
0 km (sommer)
0 km (vinter)

Adresse

Adresse
Reinfaret 18
Poststed
3539 Flå

Beliggenhet

Kontakt utleier

Hallingnatten AS

Helge Rustand

97149898

hr@hrpas.no

Velg ankomst og avreise

Om utleier

Hallingnatten AS tilbyr jakt, fiske, utleie av hytter i Hallingdal - kombinert med andre aktiviter i området. 

 

Rustand Gard fra Nesbyen kommune danner grunnlaget for selskapet Hallingatten AS, og garden strekker seg helt frem til fjelltoppen, Hallingnatten. 
Navnet Rustand betyr "den første rydning" og garden har vært i slekta fra 1604. 
Hallingnatten AS er basert på de gamle ressurgrunnlag fra eiendommen Rustand som utmark, jakt, fiske, fjellterreng, skog og gårdsdrift. 

 

Hallingnatten AS for mer info

Følg Hallingnatten på Facebook

Om hytta

Steinbuhytta ligger i Hallingdal - Flå kommune - på hytteområdet Øvre Reinsjøen. Hytta har alle fasiliteter som vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser, sentralstøvsuger, komfyr, wifi, kontakt for elbil. Steinbuhytta består har følgende rom og funksjoner: Kjøkken, allrom, stor stue, entre, 3 soverom, vaskerom, bod, 'teknisk rom, gang, hemsstue, lekerom hems.  Gulvvarme i skifergulv. Dimming av belysning. Peisovn i Allrom. Peis av gråstein i stue. 

Det er parkering utenfor hytta sommer og vinter. Uteområdet er stort, med utsikt og fin solgang. Her er egen bålpanne og sitteplasser. Solgang både morgen og kveld.            
Steinbuhytta er bygget etter samme modell som gamle stølsbuer i Øvre Hallingdal. All stein er funnet i nærområdet ved hytta, en del av steinen er kilet (delt) for å tilpasses muren. Trematerialene er hentet på Bromma, hogd i egen skog og saget på eget sagbruk. Hytta er bygd av kortreist materialer og kan kalles miljøvennlig bygget.

Langrennsløyper milevis fra hytta, kort vei til alpinanlegg. Mulighet for topptur, fjellskiturer eller truger i stille omgivelser i fjellheimen med utgangspunkt fra hytta. Stier for fjellvandring, sykling på grusveier eller stier, mange fiskevannn med fjellørret, jaktmuligheter. Friluftsliv og nærhet til naturen. 

Mulighet for andre aktiviteter i nærheten som Bjørnaparken, Langedrag, Tropicana badeland i Gol, sykkelstien HallingSpranget, - eller kulturvandring i Hans Gude i Gamle Nes, Madonnasiten i Eggedal, Chr. Skredsvig Museum i Eggedal, Gardnos i Nesbyen. 

Hytte-/Avbestillingsregler

Hytteregler

Hytteregler sendes ut i forkant av leieforholdet. 

 

Avbestillingsregler

  • Oppholdet betales på inatur.no ved bestilling.
  • Ved avbestilling inntil 30 dager før oppholdet starter refunderes 85 % av beløpet.
  • Ved avbestilling inntil 21 dager før oppholdet starter refunderes 50 % av beløpet
  • Ved avbestilling én uke eller mindre før oppholdet starter gis ingen refusjon

 

Vi anbefaler alle leietakere å ha sin reise-/avbestillingsforsikring i orden.

Nøkkelhenting

Adgangskode til hoveddør sendes før adlomst på sms. Det er bom inn til området. Denne står åpen mellom kl 06:00 og 19:00. Ved passering utenom disse tider kan den låses opp med telefonoppringing. Info gis ved behov.

Turtips

Hallingnatten AS legger til rette for jakt og fiske i Hallingdal. Vi kan tilby garnfiske og stangfiske i ørretvann på fjellet, i egne fjellvann. Eller for deg som ønsker jakt kan vi tilby jaktopplevelser i for eksempel elg, hjort, rådyr, skogsfugl, hare, rype.

Garnfiske/båt leies ut på forespørsel sammen med leie av våre hytter.

Andre aktuelle tilbud